Prodej chaty, Prysk, 65 m2

Prysk

2 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 343 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Prysku

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

nabídka stavby pro rodinnou rekreaci v obci Prysk v katastrálním území Dolní Prysk při veřejné komunikaci. Původní stavba byla postavena koncem 19tého století (1890) v polovině 20tého století (1940) byla stavba přestavěna do současné podoby - z původní stavby byly zachovány základy a chlév. Současná stavba je zčásti osazena do mírně svažitého terénu. Stavba dispozičně obsahuje:
suterén - technické zázemí - kotel na tuhá paliva, kotel na plyn, sklad uhlí, dílna, WC, chodba se schodištěm, které vede do INP s následující dispozicí - chodba se sprchovým koutem, pokoj s kuchyní, veranda, schodiště do podkroví. V podkroví je chodba, 1 místnost a sklad.
Stavba je napojena na veřejný vodovod, plyn a elektro síť.
Vytápění je ústřední plynovým kotlem nebo kotlem na tuhá paliva, v místnosti v přízemí jsou krbová kamna, zdroj teplé vody - bojler, vybavení kuchyně linka a sporák. Sociální zařízení je v chodbě pod schody - sprchový kout - provizorně řešené.
Stavba je před modernizací, v posledních letech byla provedena obměna oken, střešní krytiny šindel (lepenka).
Kamenné základy a obvodové konstrukce vykazují vlhkost. Oplocené pozemky ve tvaru trojúhelníku jsou v blízkosti Kittelova rybníku.
V obci je mateřská a základní škola 1.-5.třída.
Obec Prysk - brána do Lužických hor se nalézá v Libereckém kraji a rozkládá se v úzkém údolí Pryského potoka. Prysk patří do CHKO Lužické hory a svým umístěním se řadí k nejkrásnějším obcím na severu Čech.
Jde o atraktivní lokalitu pro rekreaci a odpočinek.
Do doby zpracování energetického štítku náročnosti je uváděna třída G.

Parametry domu

Cena
2 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Prysk
ID
20242
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
65 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
812 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Blanka Tomšová

Sportovní 409/31, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Blanka Tomšová

Blanka Tomšová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Prysku?

Podobné nemovitosti