Prodej bytu 3+kk, Hradec Králové, Markovická, 61 m2 (ID: 1827271)

Markovická, Hradec Králové - Slezské Předměstí

Rezervováno
4 295 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 469 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Hradci Králové

Informace k bytu

NYNÍ REZERVOVÁNO

Prodáme moderní, dobře dispozičně řešený byt 3+kk s balkónem a dvěma koupelnami. S podlahovou plochou cca 61 m2, byt je situován ve 4./4 NP zrekonstruovaného panelového domu bez výtahu a je v družstevním vlastnictví. Došlo k vymezení bytové jednotky prohlášením vlastníka budovy a nákup lze financovat hypotékou.

Byt prošel v letech 2018-2019 kompletní přestavbou, která, otevřením dispozice, dala vzniknout velkému obytnému prostoru obývacího pokoje společného s kuchyní (cca 21.9 m2). Plně vybavená linka s ostrůvkem je včetně kombinované pečící trouby s přidanou párou Bosch, vestavné myčky Bosch, indukce Elektrolux, digestoře Klarstein a vestavné lednice s mrazničkou. Jídelní rozkládací stůl + police z masivu jsou zakázkové výroby od truhláře na míru. Obě koupelny jsou plně vybavené (2 x WC, sprcha, vana, 2 umyvadlo, žebříky), v ložnici a předsíni zůstávají vestavné skříně. V bezprahovém bytě jsou komplet nové instalace (voda + elektřina), na přívodu studené vody do bytu je instalován systém úpravy vody IONYMAX.

Venkovní 220V, jihovýchodní orientace, snímatelné boční panely na balkóně zvyšující soukromí i klid na posezení nebo grilování bez obtěžování sousedů, jsou některé z výhod, které využívá jednotka umístěná v horním podlaží. Vedle polykarbonátového, průhledného zastřešení je k dispozici i výsuvná markýza, v oknech jsou instalovány rolety a žaluzie, osvětlení nabízí několik pocitových režimů včetně vestavných LED pásků. K dispozici je vysokorychlostní internet (optika), sklep cca 3.4 m2, kolárna / kočárkárna / sušárna.

Dům je po kompletní renovaci s doplaceným úvěrem i anuitou. Jedná se o velmi klidný objekt i sousedství se zeleným vnitroblokem z jedné strany a jednosměrnou ulicí z druhé. Veškeré služby včetně MHD, obchodů, večerky, lékárny, školky nebo škola jsou v bezprostřední blízkosti.

Tuto nemovitost prodává kvalifikovaný realitní makléř – certifikace ISO 17024, certifikační ústav VŠE Praha. Číslo certifikátu 238/2020.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
4 295 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 3. 2024
Adresa
Markovická, Hradec Králové - Slezské Předměstí
ID
N00209
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
61 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo KALKUS & CO.

KALKUS & CO.

Velké náměstí 132/22, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Petr Kalkus

Petr Kalkus

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti