Prodej chaty, Chlumec, 29 m2

Chlumec

2 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 867 Kč /za měsíc

(Včetně provize RK a právních služeb)

Doporučené firmy v Chlumci

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Dovoluji si Vám nabídnout novostavbu zděné chaty o zastavěné ploše 20 m2 s dlážděnou terasou o výměře dalších 12 m2. Stavba i zahrada o výměře 393 m2 jsou v osobním vlastnictví.

Interiér chaty je řešen vkusně a účelně a je rozdělen na denní část v přízemí, kde se nachází na jedné straně kuchyňská linka a na straně druhé odpočinková zóna. Podkrovní část je přístupná po stahovacích schodech. Podkroví je určeno primárně na spaní, nicméně se jedná o útulný prostor, kterým vaše děti či vnoučata nepohrdnou ani přes den.
Vnitřní prostory chaty jsou dostatečně prosvětleny instalovanými plastovými okny s ochrannými sítěmi proti hmyzu.

Na zahradě se nachází dřevěný zahradní domek sloužící k uskladnění zahradního nářadí, dále prostorná trampolína pro aktivní vyžití dětí, ohniště a zejména polozapuštěný vyhřívaný bazén s dřevěnou terasou.

Chata je připojena na elektřinu, voda je zde z vlastní studny s přípravou na připojení do objektu. Na odpadní vodu je připraven plastový septik s objemem 3 m3, který stačí jen osadit do již zhotovené jámy. Taktéž jsou započaty práce na plánovanou přístavbu sociálního zařízení (WC + sprchový kout).

Chata má přiděleno evidenční číslo a po dokončení drobných stavebních úprav ji bude možno plnohodnotně využívat k celoročnímu obývání.

Jedná se o klidnou a vyhledávanou lokalitu v podhůří východní části Krušných hor dostupnou i příměstskou hromadnou dopravou se stanicí autobusu jen 300 metrů od chaty. Autem se dá zajet téměř k pozemku. V okolí se nachází mnoho turistických tras i zajímavostí a rekreačních oblastí.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvyšší cenové nabídce.

Parametry domu

Cena
2 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize RK a právních služeb
Aktualizováno
20. 3. 2024
Adresa
Chlumec
ID
530
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
29 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
393 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Marek Filipovský - certifikovaný obchodník s nemovitostmi

Marek Filipovský - certifikovaný obchodník s nemovitostmi

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Chlumci (okr. Ústí nad Labem)?

Podobné nemovitosti