Prodej činžovního domu, Děčín, Želenická, 320 m2

Želenická, Děčín

10 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 49 563 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Děčíně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

Zajímavá investiční příležitost - prodej činžovního domu v Děčíně – Chrochvicích, Želenické ulici. V cihlovém bytovém domě se nachází částečně zapuštěný suterén, 3 nadzemní podlaží a půda.

Na každém ze tří podlaží jsou 2 bytové jednotky. Dohromady tedy 6 bytových jednotek. 3 byty jsou o dispozici 2+1 (výměry 55 m2) a 3 byty o dispozici 1+1 (výměry 35 – 41 m2).

Tři byty prošly kompletní rekonstrukcí v r. 2015 a 2016, kdy byly vyměněny podlahy, zrekonstruovány koupelny a toalety a vyměněny kuchyňské linky. Všechny byty mají vlastní plynové kotle, které zajišťují vytápění a teplou užitkovou vodu. Jeden byt má elektrický bojler. Ve všech bytech byla v r. 2013 vyměněna okna za nová, plastová.

Celý objekt je dlouhodobě obsazen platícími spolehlivými nájemníky se smlouvou na dobu určitou. Jeden byt má smlouvu na dobu neurčitou. Velkou výhodou je i zavedený správce domu, který se postará o bezproblémový chod vaší investice.

V suterénu se nachází sklepní kóje k jednotlivým bytům. Dům je v dobrém technickém stavu, udržovaný a postupně rekonstruovaný.

Nemovitost má zajímavý potenciál v navýšení ziskovosti o 10 – 20 % díky možné aktualizaci nájemních smluv.

K domu náleží i zahrada o výměře cca 260 m2, zvyšující zájem o pronájem, kterou využívají nájemci pro grilování, relaxaci apod.

Dům stojí v klidné lokalitě, v původní zástavbě rodinných a činžovních domů, v blízkosti přírody a rekreační oblasti. Nedaleko se nachází zastávka MHD a veškerá občanská vybavenost.

Pro domluvení prohlídky této zajímavé investiční příležitosti volejte na níže uvedené telefonní číslo.

Parametry nemovitosti

Cena
10 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 3. 2024
Adresa
Želenická, Děčín
ID
2024-4
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
320 m2
Typ objektu
Patrový

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REALsen

Palackého 272/8, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Martina Cimpelová

Martina Cimpelová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Děčíně?

Podobné nemovitosti