Prodej bytu 2+kk, Třešť, Wolkerova, 68 m2

Wolkerova, Třešť

4 803 806 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 894 Kč /za měsíc

(K bytu je možné dokoupit parkovací stání ve vnitrobloku.)

Doporučené firmy v Třešti

Informace k bytu

Developerský projekt W16 REZIDENCE nabízí ke koupi moderní byt s dispozici 2+kk o velikosti 67,78 m2 s terasou 21,75 m2 a sklepní kójí 4,01 m2. Tento prostorný byt se nachází v prvním nadzemním podlaží a lze k němu dokoupit parkovací stání ve vnitrobloku.

Exteriér i interiér bytu plně odpovídá současným nárokům na moderní bydlení. Typickými znaky jsou minimalisticky elegantní design, vysoká kvalita a maximální funkčnost.

W16 REZIDENCE je zasazena do zabydlené, nadstandardně vybavené a fungující lokality. Má polootevřený vnitroblok, který bude sloužit pro parkování, ale také k odpočinku a setkávání se sousedy.

Vybírat můžete celkem ze 38 bytů, jejichž dispozice pokrývají celé široké spektrum od jednopokojových bytů o velikosti 29 m2 až po třípokojový byt s plochou 97 m2. Téměř ke každému bytu je k dispozici sklepní kóje a parkovací stání.

Prioritou celého projektu je nízká energetická náročnost s nízkými náklady na provoz domácností. Střechy bytového domu budou osazeny fotovoltaickými panely s napojením na bateriové uložiště.

Projekt se nachází jihozápadně od historického centra města v zabydlené části města s bohatou občanskou vybaveností. V okolí najdete mateřskou i základní školu, obchody a polikliniku. V docházkové vzdálenosti je sportovní areál, park s vodními plochami i samotné centrum města.

Autobusová zastávka je vzdálená pouhých 100 m od bytového domu. Na vlakovou zastávku se dostanete pěšky do 10 minut.

Byty lze využít nejen k plnohodnotnému bydlení, ale také jako výhodnou investici.

Parametry bytu

Cena
4 803 806 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
K bytu je možné dokoupit parkovací stání ve vnitrobloku.
Aktualizováno
22. 3. 2024
Adresa
Wolkerova, Třešť
ID
W 1.02
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
68 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

W16 REZIDENCE

Wolkerova 673/16, Třešť

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Lubomír Spurný

Lubomír Spurný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Třešti?

Podobné nemovitosti