Prodej chaty, Letovice, 45 m2

Letovice

1 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 578 Kč /za měsíc

(při rychlém jednání sleva)

Doporučené firmy v Letovicích

Informace k domu

Prodej útulné chaty se zahradou v okrajové části obce Letovice. Zastavěná plocha 16 m2, zahrada 821 m2, užitná plocha cca 45 m2. Úžasné místo pro rodinnou rekreaci s možností přihlášení k trvalému pobytu. Chata má číslo evidenční.
Dispozice: po dřevěných schodcích vejdete na verandu a následně do kuchyně s obývacím pokojem. Schodiště do dalšího patra je nenápadně umístěné za kuchyňskou linkou. V patře jsou 4 lůžka a žebřík do špice chaty, kde se pohodlně vyspí další 2 lidé na matraci. Koupelna se sprchou, umyvadlem, WC jsou umístěné v suterénu chaty, zde najdete i sklad třeba na nářadí. Posedět si můžete na terase hned u chaty nebo u blízkého ohniště.
Chata je velice pěkná, udržovaná, postavená ze smíšeného zdiva: cihla, kámen, dřevo. Střecha budovy je sedlová s plechovou krytinou, fasáda domu bez zateplení. Je napojená na elektřinu (podružné elektrické hodiny), odpad do jímky, voda z retenční nádrže 5 m3, bojler na ohřev teplé vody. Vytápění zajišťuje krb na tuhá paliva nebo přímotopy. K chatě se dostanete ze státní silnice přes okraj louky, která je v majetku města Letovice. Zařízení chaty může být součástí prodejní ceny.
PENB uvádíme G (nebyl dodán).
Pokud hledáte klid v přírodě, tak je tato nabídka určena právě Vám.
Doporučuji prohlídku.

Parametry domu

Cena
1 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
při rychlém jednání sleva
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Letovice
ID
19769
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
45 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
16 m2
Plocha nemovitosti
837 m2
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Gabriela Smejkalová

Gabriela Smejkalová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Letovicích?

Podobné nemovitosti