Prodej ubytování, Strážný - Řasnice, 307 m2

Strážný, Řasnice

18 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 85 783 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Strážném

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji exkluzivní investiční příležitost v části v obci Řasnice - Strážný, okres Prachatice. Tato cihlová patrová budova s čtyřmi podlažími a velmi dobrým stavem nabízí neuvěřitelný potenciál pro investory hledající výnosné projekty. Bytový dům je v současné době obsazen nájemníky. S celkovou zastavěnou plochou 792m² a užitnou plochou 1848m², tato nemovitost nabízí možnost pronájmu a vytvoření stabilního zdroje příjmů.

S výhodnou polohou a plochou parcely 881m², tato nemovitost je ideální pro komerční využití a atraktivní pro potenciální nájemníky. Díky modernímu vybavení, včetně kanalizace a přívodu plynu přímo v budově, je zde zajištěn komfort a pohodlí pro stávající i budoucí nájemníky.

Investoři, kteří hledají stabilní a výnosnou investici, budou nadšeni možnostmi, které tato nemovitost nabízí. S vynikající návratností investice a potenciálem pro další rozvoj, tato nabídka je skvělou příležitostí pro ty, kteří chtějí investovat do nemovitostí s dlouhodobým perspektivou.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
18 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 3. 2024
Adresa
Strážný, Řasnice
ID
2221
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
307 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha budovy
198 m2
Plocha nemovitosti
307 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Kristýna Pajkrtová

Kristýna Pajkrtová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Strážném (okr. Prachatice)?

Podobné nemovitosti