Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Roudnice nad Labem, 21161 m2 (ID: 1831866)

Roudnice nad Labem

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Roudnici nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Zemědělská půda v k.ú. Roudnice nad Labem, celkem 21.161 m2, přičemž z 5.118 m2 se prodává ideální 1/2 a z 16.043 m2 ideálních 5/12. 50%ním spoluvlastníkem na všech prodávaných pozemcích je Česká republika. Dle předběžného jednání s Okresním pozemkovým úřadem v Litoměřicích lze domluvit přerozdělení pozemků (směnu) tak, aby stát měl 100%ní vlastnictví na poloviční výměře a totéž ostatní spoluvlastníci.
Pozemky jsou v komerční zóně na okraji města Roudnice nad Labem, v rovinatém terénu. Na pozemcích se aktivně hospodaří na základě uzavřené pachtovní smlouvy. Pozemky tvoří jeden územní celek, přes který vede polní cesta, která je v současné době rozorána.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
24. 3. 2024
Adresa
Roudnice nad Labem
ID
00435
Plocha nemovitosti
21161 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality 89, s.r.o.

T. G. Masaryka 464, Kostelec nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Libor Rakovský

Ing. Libor Rakovský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Roudnici nad Labem?

Podobné nemovitosti