Prodej bytu 1+kk, Ústí nad Labem, Rozcestí, 26 m2

Rozcestí, Ústí nad Labem - Krásné Březno

1 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 148 Kč /za měsíc

(bez poplatku katastrálnímu úřadu, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Ke koupi byt s velkým potenciálem a dispozicí 1+kk, v osobním vlastnictví, v desátém nadzemním podlaží panelového domu s osobním i nákladním výtahem, který se nachází v Ústí nad Labem, ul. Rozcestí.

Dispoziční řešení bytu nabízí vstupní chodbu, prostorný pokoj, součástí je i kuchyň a koupelnu s toaletou. Nabízený byt prošel částečnou rekonstrukcí, při které byly instalovány nové vchodové dveře, má plastová okna, Podlahovou krytinu tvoří keramický obklad v kombinaci s PVC. Měsíční náklady lze získat na prohlídce. K bytu náleží sklepní kóje.

V současné době je byt díky vyhledávané lokalitě a jednoduchou dostupností na dálnici D8, vhodný, jak pro vlastní bydlení, tak i pro investory. Zastávka MHD v těsné blízkosti před domem, do centra Ústí na Labem 10 min.

Město Ústí nad Labem disponuje kompletní občanskou vybaveností včetně mateřské, základní, střední a vysoké školy, dětské hřiště, obchody, pošta, praktický lékař, nemocnice.

Pokud Vás nabídka zaujala, kontaktujte náš ProsperityRE tým pro více informací a sjednání konkrétního termínu prohlídky. V případě více vážných zájemců bude nemovitost rezervována s klientem, který podá nejlepší nabídku. Případné financování Vám zařídíme vlastním specialistou z ProsperityFS.

Parametry bytu

Cena
1 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
bez poplatku katastrálnímu úřadu, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
24. 3. 2024
Adresa
Rozcestí, Ústí nad Labem - Krásné Březno
ID
0419
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
26 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Marek Maturkanič

Marek Maturkanič

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Ústí nad Labem?

Podobné nemovitosti