Prodej domu na klíč, Chaniotis (Χανιώτης Χαλκιδικής), Řecko, 160 m2

Chaniotis (Χανιώτης Χαλκιδικής), Řecko

15 853 950 Kč /za nemovitost
Doporučené firmy

Informace k domu

Jsme tak rády Vám představit tento EXKLUZIVNÍ okouzlující dům se 3 ložnicemi, který se nachází v uzavřené komunitě nejlepšího komplexu v HANIOTI, Kassandra Halkidiki. Nachází se ve skvělé lokalitě 100 metrů od moře a jen pár minut chůze od veškeré občanské vybavenosti, taveren, kaváren, klubů a plážových barů.

Tento prostorný a útulný dům má velký kombinovaný obývací pokoj a jídelnu, plně vybavenou kuchyni ve stylu šéfkuchaře, 3 ložnice + podkroví a 3 koupelny. Z obývacího pokoje přímý vstup na velkou krytou terasu, neposkvrněnou soukromou zahradu s bránou pro venkovní bydlení a soukromý vyhřívaný bazén. Postavěný v roce 2022 a připravený na klíč s mnoha vylepšeními a veškerým nábytkem a elektrikou. (***Ideální pro příjem z pronájmu***) // soukromé parkoviště //

Dispozice tohoto domu je funkční a atraktivní, což z něj činí vynikající volbu pro rostoucí rodinu u moře v klidné a tiché atmosféře. Toto je nemovitost, kterou musíte vidět.

Pokud máte zájem o další informace nebo prohlídku této nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat. Tato nemovitost slibuje lukrativní návratnost vaší investice a výjimečný zážitek.
Jsme realitní agentura s dlouholetou zkušeností. Odborně a férově poradíme s výběrem. Postaráme se o to, aby nákup vámi vybrané nemovitosti proběhl hladce a bez starostí. Celý proces převodu vlastnictví dokážeme zajistit a zabezpečit na dálku a bez zbytečného cestování. Včetně veškerých podkladů na převod vlastnictví, včetně převodu energií a všech registrací.
Pro více zajímavých a aktuálních nabídek se podívejte na naše stránky.
Tým Mojenemovitostumore


Hanioti je dalším oblíbeným letoviskem na poloostrově Kassandra, jehož jméno je synonymem jak pro klidnou dovolenou, tak pro noční zábavu. Hanioti se nachází mezi městy Polichrono a Pefkohori a spojuje bohatou turistickou infrastrukturu a krásnou přírodu, díky čemuž je místem, se kterým bude spokojen každý cestovatel.



Hanioti je malebná osada, pod kopci oplývajícími jehličnatými stromy a dlouhou pláží, což z ní dělá jednu z nejkrásnějších rekreačních oblastí Kassandry. Pláž je oblázková i písčitá a vedle ní je pěkně upravený park. Aktivní lidé si v tyrkysových vodách mohou užít různé vodní sporty. V Hanioti a okolí je stále přítomná středomořská flóra.

Parametry domu

Cena
15 853 950 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Chaniotis (Χανιώτης Χαλκιδικής), Řecko
ID
F11850
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
160 m2
Plocha nemovitosti
160 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Nikolay Kirilov

Nikolay Kirilov

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje domů na klíč?

Podobné nemovitosti