Prodej bytu 3+kk, Praha - Dejvice, Koulova, 101 m2

Koulova, Praha, Dejvice

15 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 72 915 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Doporučené firmy v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme na prodej exkluzivní 3+kk byt, který se vyjímá svým vynikajícím stavem, přičemž kvalita a pocit novosti jsou zde na každém kroku patrné. Jeho klenotem je unikátní terasa s dechberoucími výhledy, umístěná v Dejvicích. Tato oblast se vyznačuje jedinečnou kombinací moderního života a historického kouzla, s nezaměnitelným duchem místa, který je patrný jak z terasy, tak z celkové atmosféry bydlení. Výhody bytu jsou umocněny jeho umístěním v úspěšném projektu přístavby z roku 2006 na šestém patře renovovaného historického domu, s pohodlím výtahu, který usnadňuje přístup. Na patře se nachází pouze jeden soused, což zajišťuje pocit soukromí a klidu, a to ještě podpořené skvělými sousedskými vztahy.

Nezávislost a efektivní řízení tepla v bytě zajišťuje samostatný plynový kotel, přičemž celková plocha 101 m2, včetně 11 m2 terasy, poskytuje ideální prostor pro odpočinek s nádhernými výhledy. Obývací pokoj s terasou je orientován na západ, zatímco dvě ložnice nabízí pokojnou atmosféru na východ. Byt je moderně vybaven, včetně klimatizace, a nabízí promyšlené dispoziční řešení s pracovnou, šatnou a užitkovou místností za koupelnou s pračkou a sušičkou. Kuchyně je plně vybavena kvalitními vestavnými spotřebiči.

Interiér bytu zdobí luxusní dubové parkety, které dodávají domácí pohodlí, zatímco pro WC, koupelnu a užitkovou místnost byla zvolena kvalitní dlažba. Byt vyniká svou dispozicí, světlými a vzdušnými prostory, které v kombinaci s klidným prostředím podtrhují jedinečnost tohoto bydlení. Součástí domu je také udržovaná zahrada s posezením.

Lokalita v Dejvicích se pyšní svým jedinečným charakterem a přispívá k nezapomenutelnému pocitu z bydlení. Ideální pro rodinný život, oblast nabízí bohatou občanskou vybavenost včetně škol, školek, obchodů a kulturních zařízení. Dostupnost stanice metra Dejvická, pouhých 10 minut chůze, zajišťuje snadný přístup do centra města.

Tento byt je skvělou volbou pro ty, kdo hledají kombinaci moderního komfortu a jedinečné atmosféry historické části Prahy, a to vše při nízkých nákladech na bydlení - 2 610 Kč za domovní poplatky plus energie, což z něj činí výjimečnou nabídku na trhu.

Parametry bytu

Cena
15 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
25. 3. 2024
Adresa
Koulova, Praha, Dejvice
ID
00802
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
101 m2
Patro
7.
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
101 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
109 kWh/m2 za rok
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Internet
Doprava
MHD
Terasa
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Petr Dvořák

Petr Dvořák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 6?

Podobné nemovitosti