Prodej zemědělské usedlosti, Křemže - Chlumeček, 60 m2

Křemže, okres český krumlov, Chlumeček

6 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 883 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Křemži

Informace k domu

Nabízíme jedinečnou příležitost prodeje udržovaného nemovitého kulturního dědictví – bývalého statku, nacházejícího se v blízkosti Blanského lesa. Tento dům je unikátním objektem, který se skládá z několika propojených budov, vytvářejících celek uzavřeného stavení. Jeho architektura kombinuje různé typy staveb (stáje, dílna, stodoly, zázemí pro majitele). K této nemovitosti náleží rozlehlý pozemek, který poskytuje dostatek prostoru pro další rozšíření nebo přizpůsobení potřebám nového vlastníka. Tento prostor může sloužit jako zahrada, rekreační plocha nebo dokonce pro rozšíření stávajících budov. Stavení dostalo znovu šanci být, a to díky současné majitelce. Je vyklizené, střechy po potřebné sanaci, vyčištěné a zabezpečené vnitřní prostory, vrata opravená a vybudováno krásné zázemí pro majitele.
Nabízená nemovitost poskytuje ideální podmínky pro expandující firmy po celé České republice, které se zaměřují na oblast pečovatelské péče, domy pro seniory, léčebny, komunity, pivovary s ubytovacím zařízením a školícími centry. Díky svému unikátnímu umístění a prostorovým možnostem je tento stav skvělou investiční příležitostí.
Paní majitelka nechala vypracovat stavebně historický průzkum, který novému majiteli předá podrobné informace. Tím je zajištěno, že při budoucím využití budou respektovány historické hodnoty nemovité kulturní památky.

Možnosti využití:

1. Pečovatelská péče a domy pro seniory: Díky svému klidnému a přírodnímu prostředí je tento statek ideální místo pro zřízení pečovatelských domů nebo domovů pro seniory.
2. Léčebny: Díky prostorným interiérům a blízkosti přírody je tato nemovitost vhodná pro zřízení léčeben, rehabilitačních center nebo sanatorií.
3. Komunita a společenská centra, pivovary s ubytovacím zařízením, školícím centrem: Tyto prostory lze také využít pro pořádání svateb, firemních akcí nebo veřejných setkání.
5. Truhlárna s dílnou, autodílna a zázemí pro firmu.

Na bočním pozemku stojí zemědělská stavba jiného vlastníka. Není předmětem prodeje.

PENB – průkaz energetické náročnosti, hodnota G. Novela zákona č. 406/2000 Sb., o hospodaření energií ukládá realitním kancelářím od 1.7.2015 povinnost zveřejňovat hodnotu energetické náročnosti prodávané nemovitosti. Pokud prodávající nemá průkaz energetické náročnosti (PENB), je zprostředkovatel povinen ze zákona uvést hodnotu G, ačkoliv označení nemusí odpovídat skutečnému stavu nemovitosti.

Parametry domu

Cena
6 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 3. 2024
Adresa
Křemže, okres český krumlov, Chlumeček
ID
CB230701
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
2600 m2
Typ objektu
Přízemní
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
4190 m2
Podlahová plocha
60 m2
Plocha nemovitosti
9526 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Topení
Ústřední elektrické
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj
Terasa
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SORENT-CB s. r. o.

SORENT-CB s. r. o.

Lannova tř. 14/9, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Romana Kolářová

Romana Kolářová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských usedlostí v Křemži?

Podobné nemovitosti