Prodej zahrady, Lelekovice, 738 m2

Lelekovice

1 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 101 Kč /za měsíc

(+ provize)

Doporučené firmy v Lelekovicích

Informace k pozemku

K prodeji nabízíme pozemek o výměře 738 m2 v Lelekovicích. Dle územního plánu se jedná o přírodní plochu s možným využitím k rekreaci - zahrada bez možnosti stavby domu nebo chaty.

Celý pozemek je oplocený, rovinatý s příjezdem k pozemku. Na pozemek je možný vjezd bránou po úpravě nájezdu - mezi komunikací a pozemkem je potůček. Na pozemku je umístěna zkolaudovaná bouda a vzrostlý ořešák. Přes pozemek vede kanalizační řád.

Je požádáno o připojení elektřiny, žádost je schválena e.onem a uhrazen připojovací poplatek. V případě zájmu o připojení stačí podepsat smlouvu a připravit odběrné místo.

Pozemky jsou v katastru nemovitostí vedeny jako trvalý travní porost a koryto vodního toku.

Parametry pozemku

Cena
1 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize
Aktualizováno
26. 3. 2024
Adresa
Lelekovice
ID
18698
Plocha nemovitosti
738 m2
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jarmila Pitlová

Jarmila Pitlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Lelekovicích?

Podobné nemovitosti