Prodej bytu 3+kk, Mikulov, Mušlov, 68 m2 (ID: 1833410)

Mušlov, Mikulov

8 160 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 888 Kč /za měsíc

(včetně garážového stání, sklepu a terasy, + zařízení)

Doporučené firmy v Mikulově

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji nadstandardně řešený mezonetový apartmán (A.5) na atraktivním a přitom klidném místě s jižní slunnou orientací a s výhledy na Valtice, zámek a Svatý Kopeček v Mikulově, rybník Nesyt nebo rakouský Falkenstein.
Apartmán je možné využít nejen během turistické sezóny, ale i pro celoroční bydlení. Je na Vás, zda si pořídíte vlastní rodinné rekreační bydlení nebo koupi pojmete jako investiční příležitost a nabídnete apartmán k pronájmu (zastoupení značek Villeroy and Boch, GROHE, GERFLOR, A-Technology, Jablotron či Lomax je samozřejmostí).
Předností tohoto projektu je i počet apartmánů, a to pouhých 14. Nadto jsou apartmány koncipovány a prakticky odděleny na 3 části. Na východní straně jsou dva samostatné domy. Další apartmány mají terasy s pohledem do vinohradu a zbytek komplexu uzavírají apartmány se zelenou zahradou. Toto řešení dává ještě větší prostor pro klidný pobyt na Mušlově.

Apartmán A.5 je poschoďový s vlastní terasou a z ní se vstupem na společnou zahradu vybudovanou na střeše centrálního objektu s výhledem do vinohradu. V přízemí apartmánu se nachází vstupní chodba, koupelna a obývací pokoj s kuchyňským koutem a schodištěm do 1. patra. Zde jsou dva samostatné pokoje a WC. K apartmánu náleží podzemní parkovací místo, což zajišťuje bezpečnější dopravu v místě, nemusíte se tedy obávat, že děti při hře u apartmánů srazí parkující auto.
V okolí apartmánů nenajdete vybetonované, vydlážděné plochy, zabírající místo a rozpálené na letním slunci. Naopak díky podzemnímu parkování získáváte další zeleň.

V okolí apartmánů nenajdete vybetonované, vydlážděné plochy, zabírající místo a rozpálené na letním slunci. Naopak díky podzemnímu parkování získáváte další zeleň. K apartmánu náleží garážové stání v hodnotě 290.000 Kč vč. DPH a vlastní kolárna (sklep) v hodnotě 90.000 Kč vč. DPH.
Kolaudace 07/2023.

Apartmány se nachází přímo v srdci turisticky atraktivního regionu - na dosah je Mikulov (4km), Pálava i Lednicko Valtický areál (11km). Sedněte na kola, poznávejte místní památky i přírodní zajímavosti a večer si vychutnávejte místní vína.
Pro více informací kontaktujte makléře, vše potřebné Vám rádi zodpovíme osobně.
V případě vyššího zájmu si developer vyhrazuje právo navýšení ceny.

Parametry bytu

Cena
8 160 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně garážového stání, sklepu a terasy, + zařízení
Aktualizováno
25. 3. 2024
Adresa
Mušlov, Mikulov
ID
655
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
83 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
68 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Bc. Radek  Mézl, MBA

Bc. Radek Mézl, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Mikulově (okr. Břeclav)?

Podobné nemovitosti