Prodej domu na klíč, Chocerady, 99 m2 (ID: 1833632)

Chocerady

9 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 274 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Choceradech

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme dokončený, připravený k nastěhování, dvoupodlažní dům typu ARRAN 5+kk/G, s užitnou plochou 143 m2 vč. garáže 16 m2 na vlastním pozemku, se samostatným vchodem a zahradou o výměře 455 m2 (826/80 - dům 12). Dům je součástí konečné etapy výstavby rodinných domů v obci Komorní Hrádek u Chocerad, okres Benešov. V ceně domu je zahrnuta stavba domu na klíč včetně základů, pozemku, chodníčků a parkovacích stání, oplocení ze tří stran a části oddělující sousední domy.. V ceně není zahrnuta realizace terasy za domem, která může být realizována developerem nebo individuálně, na základě výběru budoucího majitele.

Dům samotný je zděnou stavbou, postavený na betonové desce. Dispozice domu je rozdělena do dvou podlaží, v 1.NP je obývací pokoj s kuchyňským koutem a přímým vstupem na zahradu domu. Kuchyňská linka od značky Gorenje je vybavená elektrickou a MW troubou, sklokeramickou varnou deskou, nerezovým dřezem a pákovou baterií. Vedle linky je příprava a prostor na lednici. Dále je zde koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. K nebytovým částem pak patří garáž, se sekčními vraty Lomax na dálkové ovládání, integrovaná do domu. Ve 2.NP jsou čtyři ložnice a koupelna s oknem a WC. Novým prostorem v domě je pochozí půda s výměrou 28 m2, přístupná z chodby po stahovacím žebříku. Je to další skvělý úložný prostor pro tento dům. Příčky oddělující jednotlivé pokoje, jsou nosné a nelze je odstranit. Na podlahách kromě dlažby je lepený vinyl. Primárním zdrojem vytápění je elektrická spirála v každé místnosti s vlastním termostatem ovládaným přes Wifi, doplňkovým pak krbová kamna. Ohřev teplé vody je zajištěn fotovoltaickými panely na střeše. Dům je napojen na všechny dostupné IS, a to včetně instalace optických kabelů. Konečná podoba projektu je včetně dokončených komunikací, vjezdů do garáží a chodníků. Průkaz energetické náročnosti budovy B.

Obec Komorní Hrádek je příznačná svou klidovou podobou, množstvím zeleně i výbornou dopravní dostupností. Obec Komorní Hrádek a nabízená lokalita jsou skutečně příjemným místem pro bydlení. Obec je velmi dobře dostupná z dálnice D1 exit 29, tj. 20 minut na okraj Prahy, druhým směrem je pak spojení do města Benešov s kompletní občanskou vybaveností. Možné financovat hypotečním úvěrem - financování projektové. Více info při osobním jednání. Těším se na Vás.

Parametry domu

Cena
9 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Chocerady
ID
8880524
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
143 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
99 m2
Plocha nemovitosti
455 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jana Vilímková

Jana Vilímková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje domů na klíč v Choceradech?

Podobné nemovitosti