Prodej bytu 3+kk, Liberec, Dukelská, 86 m2 (ID: 1833795)

Dukelská, Liberec - Liberec VI-Rochlice

9 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 274 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu


Na pomezí Libereckých městských částí Rochlice, Vesec a Doubí v ulici Dukelská probíhá výstavba dvou jedinečných viladomů s hromadnou garáží. Vzniká zde bydlení v moderních bytech v domě s úspornými technologiemi s vlastní fotovoltaickou elektrárnou.
Hledáte pro svou rodinu krásný slunný byt se zahrádkou? Ve viladomu B nabízíme ke koupi velmi zajímavou bytovou jednotku o dispozici 3+kk s předzahrádkou a dvěma terasami. Pokud potřebujete k životu kousek zahrady, máte rádi soukromí a klid, pak je tento byt přesně to, co hledáte. Převážně západní orientace a vstup na zahradu ze všech pokojů dělá z tohoto bytu ideální místo pro pohodlný život vaší rodiny. Těšit se můžete na velmi zajímavou dispozici s dostatkem místa pro úložné prostory. Dvě šatny nebo komory, koupelna s vanou, dvěma umývadly i sprchovým koutem nebo samostatné WC uspokojí i početnější rodinu. Ke standardům bytu patří mimo jiné kvalitní francouzská okna s izolovanými trojskly, doplněná vnější stínící roletkou a skleněným zábradlím, podlahové vytápění, kvalitní dveře a podlahy. K bytu náleží sklepní kóje umístěna v 1. podzemním podlaží.
K dispozici budete mít také společnou zahradu se zahradním altánem a grillpointem pro společné aktivity s přáteli a sousedskou pohodu. V 1.PP jsou kromě 25 garážových stání také společně sdílené prostory (úklid, mytí kol a tlapek psích mazlíčků, sklady, kočárkárna, místnost pro nádoby na odpad) a technické zázemí, zajišťující provoz obou viladomů.
Viladomy Dukelská jsou zasazeny mezi stávající převážně vilovou zástavbu do okrajové jihozápadní části Rochlice, kde v podstatě tvoří hranici s městskými částmi Vesec a Doubí. Dopravně přístupné jsou viladomy z ulice Dukelská. Bohatá síť obchodů a služeb, dostupnost škol a výborná dopravní dostupnost dělá z této lokality velmi zajímavé místo pro život.
Můžete si vybrat jakýkoliv z 19 nadčasových bytů od 1+kk až po 4+kk s moderně řešenými vnitřními dispozicemi, kterým nechybí prostorné balkony, terasy a předzahrádky.
Více o Viladomech Dukelská i o standardech domů a bytů vám ráda osobně doplním v naší kanceláři. Kompletní nabídku bytů naleznete také na webových stránkách projektu.
Byty prodáváme do osobního vlastnictví, termín dokončení stavby je plánován na 12/2024. V průběhu výstavby zaplatíte pouze 15% z kupní ceny, zbývající část doplatíte až po kolaudaci. S výhodným financováním vám rádi pomůžeme ve spolupráci s naší hypoteční specialistkou, která vám ochotně vypracuje nezávaznou kalkulaci. Těšíme se na vás!

Parametry bytu

Cena
9 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 3. 2024
Adresa
Dukelská, Liberec - Liberec VI-Rochlice
ID
49
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
126 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
86 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Kamila Matěchová

Kamila Matěchová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Liberci?

Podobné nemovitosti