Prodej bytu 3+kk, Plzeň, Stehlíkova, 96 m2

Stehlíkova, Plzeň

8 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 844 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

K prodeji nabízíme moderní byt 3+kk s lodžií a jedinečnou předzahrádkou v novém obytném komplexu PANORAMA PLZEŇ nedaleko centra Plzně na Jižním Předměstí, ulice Stehlíkova. Za vymezení architektonicky čisté formy zástavby a zeleného klidového atria bez zaparkovaných automobilů získal obytný komplex PANORAMA PLZEŇ nominaci na titul Stavba roku Plzeňského kraje a zařadil se tak mezi nejvýznamnější stavby západočeské metropole. Nadstandardně prostorná bytová jednotka je situována do 2. nadzemního podlaží energeticky velmi úsporné novostavby (třída B). Interiér je členěn na obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem, ložnici (s vlastní šatnou a koupelnou s toaletou), dětský pokoj, předsíň, druhou koupelnu a oddělenou toaletu. Dominantou obývacího pokoje s kuchyňským koutem je prosklená stěna s francouzským oknem, přes které se vstupuje na lodžii. Přístup na předzahrádku, orientovanou do uzavřeného atria obytného komplexu, je z ložnice a dětské pokoje současně. Předzahrádka disponuje venkovním osvětlením, elektrickými zásuvkami i venkovním vývodem vody. Byt zůstává zařízený kuchyňskou linkou včetně vestavné elektrické trouby, indukční varné desky, digestoře a myčky nádobí, dále také koupelnovým nábytkem či domácím videotelefonem umožňujícím ovládání přístupů do budovy i sledování kamer v celém komplexu. Vytápění bytu je ústřední (Plzeňská teplárenská). Na vše jsou samostatná měřidla. Pro TV přenos je k dispozici společná televizní anténa, internet zajišťuje PilsFree. Ke společnému užívání je veřejnosti nepřístupná relaxační zóna s lavičkami v atriu bytového domu, která slouží pouze obyvatelům tohoto komplexu. Jedná se o velmi komfortní bydlení v místě s veškerou občanskou vybaveností, velmi dobrou dostupností MHD a rychlým napojením na dálnici D5. Byt byl dosud užíván jen prvními majiteli (nebyl nikdy pronajímán), je tedy ve výborném stavu. Konečná cena včetně provize RK, kompletního právního servisu a advokátní úschovy kupní ceny činí 8.990.000 Kč. Garážové parkovací stání si lze přikoupit k bytu za cenu 350.000 Kč (koupě garážového parkovacího stání není podmínkou). Ve společných garážích je vybudovaná infrastruktura pro možnou instalaci vlastní dobíjecí stanice pro elektromobily přímo na daném parkovacím stání. Koupi této nemovitosti lze z části financovat převzetím současného hypotečního úvěru se sazbou 2,54 % ročně (platnou do 31.1.2028) nebo sjednáním nové hypotéky. Pro bližší informace či domluvení prohlídky volejte na uvedený mobilní telefon.

Pro zjištění rozměrů místností a objektů v prostoru využijte možnost měření ve virtuální prohlídce pomocí ikony pravítka v levém dolním rohu.

Parametry bytu

Cena
8 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Stehlíkova, Plzeň
ID
0756
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
103 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
96 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Lodžie
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Idea Reality s.r.o

náměstí Republiky 133/19, Plzeň 3 - Vnitřní Město,

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Adéla Hoblíková

Adéla Hoblíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Plzni?

Podobné nemovitosti