Prodej bytu 1+1, České Budějovice - České Budějovice 5, Dělnická, 41 m2

Dělnická, České Budějovice 5

2 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 773 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Českých Budějovicích

Informace k bytu

Zděný byt v docházkové vzdálenosti od centra, který můžete využít buď pro sebe, nebo k následnému podnájmu.

Ve výhradním zastoupení majitele vám představujeme prodej družstevního bytu v Suchém Vrbném. Má dispozici 1+1 a výměru necelých 41 m². Byt se nachází ve druhém nadzemním podlaží a jeho okna směřují na východ.

Z předsíně projdete do vybavené kuchyňky a koupelny se sprchovým koutem. Obývací pokoj je aktuálně rozdělený sádrokartonovou příčkou na dva menší(8 a 14 m²).

Byt má nové rozvody elektřiny. Vytápět ho budete za pomoci elektrických přímotopů. Ohřev vody zajišťuje boiler umístěný v předsíni. Plyn je aktuálně zaslepený.

O úložné prostory se v tomto domě bát nemusíte. Na patře jsou k dispozici hned dvě kóje, na půdě máte vyhrazený zamykatelný prostor o velikosti 15 m² a v suterénu lze využít skoro dvacetimetrový sklep.
Na vybetonovaném dvorku si můžete umýt kolo nebo pověsit prádlo a pokud jste fanoušci kutilství, prostor vám poskytne společná dílna.

Bytové družstvo před dvěma lety dům zrekonstruovalo – nová fasáda, izolace i nová střecha. Poplatky družstvu činí 1533,- měsíčně (podrobný rozpis položek, za co se kolik platí, vám ráda pošlu). Převod do osobního vlastnictví v současné době není možný.
Byt se nachází zhruba 200 m od zastávky Pětidomí, ze které jezdí pravidelná linka č. 9. Přes lávku je to k nákupnímu centru Mercury asi 10 minut chůze. Na nákup můžete do nedalekého supermarketu Trefa nebo Albert.

Pokud hledáte byt pro příjemné bydlení nedaleko centra či jako investici, ozvěte se mi.
Stačí vyplnit formulář pod inzerátem a zhruba do 20 minut vám přijde e-mail se všemi podrobnostmi o nemovitosti a možností objednat se na prohlídku. Prosím, zkontrolujte také složky “Hromadné” a “Spam”, kam se e-mail občas zatoulá.
Rádi vám poradíme i ohledně vhodného financování.
Budu se těšit na viděnou na prohlídce.

Parametry bytu

Cena
2 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Dělnická, České Budějovice 5
ID
J09855
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
41 m2
Patro
2. z 4
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické, Ústřední plynové
Voda
Dálkový vodovod
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Kateřina Šindelářová

Kateřina Šindelářová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Českých Budějovicích?

Podobné nemovitosti