Prodej bytu 2+1, Liberec, Oldřichova, 58 m2 (ID: 1834905)

Oldřichova, Liberec - Liberec III-Jeřáb

3 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 774 Kč /za měsíc

(cena je vč. právního servisu a provize RK)

Doporučené firmy v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Exkluzivně nabízíme k prodeji družstevní byt 2+1 s lodžií o výměře 58 m2, který se nachází ve 2.NP panelového domu po kompletní revitalizaci v klidné části centra Liberce-Jeřáb, ul. Oldřichova.

Bytová jednotka se skládá z kuchyně s kuchyňskou linkou a plynovým sporákem, obývacího pokoje, 1 ložnice, koupelny s WC, chodby a lodžie s příjemným výhledem do zeleně. V kuchyni, chodbě a v obývacím pokoji je plovoucí podlaha, koberec v ložnici a dlažba v koupelně. Okna jsou plastová. Dálkové vytápění a ohřev vody - teplárna. K bytu náleží komora na chodbě.

Byt nelze převést do osobního vlastnictví. Nemovitost je čerstvě vymalovaná, vyklizená a nabízí se zde možnost vylepšit interiér.

Tuto nemovitost Vám vřele doporučujeme, nejen pro její strategické umístění, kde v docházkové blízkosti je veškerá občanská vybavenost - 2 min. od domu supermarket BILLA, 3 min. chůze vlakové a autobusové nádraží, 5 min. chůze nákupní centrum FORUM, možnosti volnočasových aktivit nebo zábavy, které město nabízí, ale i zelené parky - pěkná dětská hřiště a odpočinkové zóny.

Bližší informace v RK.

Parametry bytu

Cena
3 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je vč. právního servisu a provize RK
Aktualizováno
26. 3. 2024
Adresa
Oldřichova, Liberec - Liberec III-Jeřáb
ID
B 324
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
58 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Jan Kristián

Jan Kristián

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Liberci?

Podobné nemovitosti