Prodej bytu 2+kk, Hluboká nad Vltavou, 53 m2 (ID: 1835515)

Hluboká nad Vltavou

5 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 734 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Doporučené firmy v Hluboké nad Vltavou

Informace k bytu

Exkluzivně nabízíme ke koupi byt o dispozici 2+kk se zahradou a parkovacím stáním v osobním vlastnictví v novém bytovém domě projektu BD Pod Hůrkou v Hluboké nad Vltavou.

Promyšlené dispoziční řešení a navazující zahrada umožňují komfortní, nadstandardní bydlení. Jednotka disponuje prostorným zádveřím s místem pro vestavěnou skříň i odkládací prostor. Navazující technická místnost umožňuje umístění pračky, na kterou je zde připravena přípojka. Zároveň je zde myšleno i na skladový prostor. Prostorná hlavní obytná místnost spojená s kuchyňským a jídelním prostorem a samostatný, neprůchozí pokoj se vchodem z chodby nabízejí vchod na soukromou zahradu přiléhající k bytu, kterou jistě ocení nejen majitelé psů a rodiny s dětmi, ale všichni příznivci komfortního nového bydlení v bytovém domě s možností využití zahrady jako u domu.

K bytu připadá vlastní parkovací stání a zděný, uzamykatelný skladový prostor na patře.

Bytová jednotka nabízí bydlení ve velmi žádané lokalitě. V městě Hluboká nad Vltavou najdeme nadstandardní občanskou vybavenost s bohatými možnostmi volnočasových aktivit. Na své si přijdou i milovníci přírody a jistě ocení navazující cyklostezky a turistické trasy přímo od bytového domu. Okrajová poloha Hluboké nad Vltavou dává možnost klidného bydlení v těsné blízkosti přírody, ale zároveň s docházkovou vzdáleností do centra města.

PENB se připravuje.

Pro více informací kontaktujte makléřku zakázky.

Parametry bytu

Cena
5 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Hluboká nad Vltavou
ID
292023
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
53 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

MALÁ REALITY

Dr. Stejskala 438/12, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Barbora Malá

Barbora Malá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Hluboké nad Vltavou?

Podobné nemovitosti