Prodej zahrady, Jenišovice - Zalažany, 1020 m2

Jenišovice, Zalažany

1 580 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 530 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Jenišovicích

Informace k pozemku

Hledáte místo pro relaxaci od jarních do podzimních měsíců a chcete trávit svůj volný čas obklopeni přírodou? Dovoluji si nabídnout k prodeji zavedenou zahradu s chatkou a pergolou v malebné krajině obce Zalažany, okres Chrudim.
K zahradě o výměře 1020 m2 vede vlastní příjezdová cesta navazující na obecní zpevněnou komunikaci. Nemovitost je zasíťovaná elektřinou a disponuje vlastním studničním vrtem. Obojí je zavedené do chatky. Topení je zajištěno kamny. Pergola s udírnou, bazén a udržovaná zahrada jen podtrhuje celou harmonii.
Jedná se o velmi klidné místo, které je obklopené malebnou krajinou a je tedy ideálním zázemím pro klidnou rekreaci nebo sezónní bydlení. V teplých letních dnech se můžete osvěžit v řece Novohradka, která je na dosah. Základní infrastrukturu najdete v obci Jenišovice, kam se dopravíte za tři minuty autem nebo hezkou procházkou za 20 minut.
Během osobní prohlídky vás ráda utvrdím o jedinečné kupní příležitosti.

Parametry pozemku

Cena
1 580 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Jenišovice, Zalažany
ID
2024-03-27
Stav objektu
Velmi dobrý
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1020 m2
Elektřina
230V, 400V
Topení
Lokální tuhá paliva
Voda
Studna
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lucie Kopecká

Lucie Kopecká

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Jenišovicích (okr. Chrudim)?

Podobné nemovitosti