Prodej vícegeneračního domu, Hradec Králové, V Poli, 210 m2 (ID: 1836528)

V Poli, Hradec Králové - Slezské Předměstí

6 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 547 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Hradci Králové

Informace k domu

Doporučujeme prodej investičně zajímavé nemovitosti jak pro bydlení, tak pro komerční účely za průmyslovou zonou autosalonů v Hradci Králové v lokalitě Slezské Předměstí. Multifunkční nemovitost ve velice klidné části Hradce Králové, uprostřed přírody, přesto v okresním městě v dostupnosti veškeré občanské i dopravní vybavenosti, se snadným spojením do centra.
Bývalá zemědělská uzavřená usedlost po částečné rekonstrukci, dvougenerační bydlení, 2 samostatné bytové jednotky s vlastním vstupem, vjezdem i pozemkem.
V první části RD přízemní bytová jednotka 2+1 o výměře 120 m2 po kompletní rekonstrukci. Prostorný obývací pokoj s krbovými kamny na tuhá paliva s výměníkem s rozvody v mědi do radiátorů, ložnice 15m2 se samostatným vchodem, ložnice 25 m2 průchozí z obývacího pokoje, kuchyň s jídelním koutem, koupelna se sprchovým koutem, prostorná technická místnost, částečně podsklepeno, vstup do půdních prostor vhodných k vestavbě.
Na první část RD navazuje prostorná stodola 150m2 po výměně nové plechové střechy, prostupná na zahradu za stodolou.
Z druhé strany RD navazující druhá část RD o dispozici 5+kk po částečné rekonstrukci, se samostatným vstupem, vjezdem i pozemkem.
V přízemí RD obývací pokoj s kamny na tuhá paliva s výměníkem s rozvody v mědi do radiátorů, s kuch.linkou, 2x ložnice, koupelna s WC, 2x předsíň.
V 1.NP RD 2x ložnice, jedna se vstupem na střešní terasu o výměře 20m2 s překrásným výhledem do okolní přírody.
RD napojen na ele.220/380, vlastní studna - kopaná, odpadní vody do septiku s vývozem.
Doporučujeme prohlídku této atypické, velmi prostorné, víceúčelové nemovitosti.

Parametry domu

Cena
6 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 3. 2024
Adresa
V Poli, Hradec Králové - Slezské Předměstí
ID
Nrd0416
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
380 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
210 m2
Plocha nemovitosti
1282 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

tým Makléři

tým Makléři

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti