Prodej bytu 4+kk, Kroměříž, Třasoňova, 102 m2

Třasoňova, Kroměříž

4 999 999 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 829 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Kroměříži

Informace k bytu

Prodáváme prostorný mezonetový byt 4kk s nadstandardní velikostí 102 m2 v klidné lokalitě v Kroměříži. Bytová jednotka byla postavena v roce 2000 a částečně rekonstruována v roce 2013. Byt se je částečně vybavený, včetně kuchyně, nábytku v ložnici a pokojích. Jádro koupelny je zděné. Podlahy v dolním patře bytu jsou plovoucí a v horním patře PVC. Byt má vlastní plynový kotel.

Bytový dům prošel celkovou rekonstrukcí kolem roku 2010, která zahrnovala - fasádu se zateplením, novou střešní konstrunkci s krytinou a zateplením - současně s půdní vestavbou.

Výhledově se plánuje vybudování výtahu. Výhodou je, že aktuálně na bytovém domě nevázne žádný úvěr, takže stavba je i finančně průchozí.

Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104584.

Parametry bytu

Cena
4 999 999 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 4. 2024
Adresa
Třasoňova, Kroměříž
ID
N104584
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
102 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY FENIX

Křížkovského 32/1, Kroměříž

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Mgr. Ján Jancura

Mgr. Ján Jancura

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Kroměříži?

Top nabídky

Podobné nemovitosti