Prodej bytu 3+kk, Plzeň, U Borského parku, 94 m2 (ID: 1836544)

U Borského parku, Plzeň

8 679 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 41 362 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Jako jediní pro vás na vybrané byty zařídíme v partnerské bance skutečně dotovanou hypotéku s bezkonkurenční úrokovou sazbou 2,99 %!

Nový byt č. 601 o dispozici 3+kk (94,35 m²) s terasou (25,49 m²) se nachází v 6. nadzemním podlaží v nadčasovém projektu Byty Borský park.

Provedení bytu je ve vysokém standardu a nabízí kvalitní podlahové krytiny, zárubně a dveře a veškeré sanitární vybavení. Klientské změny umožní výběr z několika barevných provedení obkladů, dlažeb, podlahových krytin a vnitřních dveří. Každý si tak bude moct vytvořit osobitý design celého bytu. Byty jsou také velmi dobře izolované.

Developerský projekt Byty Borský park od společnosti BC Real se nachází v klidné části Plzně, jen pár kroků od největší zelené plochy v Plzni, u Borského parku. Bytový komplex nabízí celkem 62 bytů různých velikostí. Na své si přijdou jak jedinci nebo mladé páry, tak početné rodiny. Všechny byty disponují terasou a většina z nich sklepními prostory. Ke každému bytu náleží garážová stání, která jsou rozdělena do 3 kategorií lišících se cenou a vzdáleností od vjezdu do bytového domu.

1.NP/1.PP - 450 000 Kč (příjezd přes jedno rameno rampy - nejbližší parkovací stání)
1.PP - 430 000 Kč (příjezd přes dvě ramena rampy)
2.PP - 400 000 Kč (příjezd přes tři ramena rampy)

Čtrnáctipodlažní nadčasový komplex má za cíl, díky zelené fasádě a své velikosti, oživit okolní zástavbu. Díky tomuto projektu máte možnost získat bydlení s jedním z nejkrásnějších výhledů po celé Plzni. Na jedné straně budete moct pozorovat městský život a na straně druhé vnímat krásy přírody.

Přesto, že se projekt nachází v klidné části na okraji Plzně, disponuje veškerou občanskou vybaveností. Jen pár kroků od vchodu se nachází zastávky MHD, obchody, jako je Billa a NC Area Bory, Poliklinika Bory a FN Plzeň - Bory, bohaté sportoviště a další zajímavá místa. Krátkou procházkou přes park, ve kterém si můžete dopřát opravdový relax v zeleni a užít si možnosti volnočasových aktivit, dojdete až k vodní nádrži České údolí, též zvané jako Litická přehrada.

Byty Borský park jsou předurčeny k tomu, aby se staly perfektním místem pro život. Plánovaný termín dokončení celého projektu je na podzim 2024 a byty k nastěhování budou připraveny v návaznosti na dokončení. Více informací o projektu a lokalitě naleznete na našich webových stránkách projektu nebo u manažerů prodeje.

Toto je pouze jeden z mnoha bytů, které nabízíme. Podívejte se na náš web a vyberte si z naší bohaté nabídky. https://www.bytyborskypark.cz/ #vyber-bytu-byty-borsky-park

Parametry bytu

Cena
8 679 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 3. 2024
Adresa
U Borského parku, Plzeň
ID
BBP - 3kk
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
94 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BC Real, a.s.

Papírnická 2809/10, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Kristýna Chladová

Kristýna Chladová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Plzni?

Podobné nemovitosti