Pronájem rodinného domu, Říčany, Rybova, 190 m2

Rybova, Říčany

54 990 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 4.242 Kč/měsíc/3 os.(každá další osoba za příplatek) + elektřina a plyn, které budou převedeny na nájemníka.)

Doporučené firmy v Říčanech

Úklidové služby

Informace k domu

Vzhledem k velmi vysokému zájmu o námi nabízené nemovitosti žádáme všechny vážné zájemce o prohlídky, aby nás pro rychlý a efektivní postup kontaktovali výhradně skrze formulář níže. Následně Vám emailem zašleme krátký osobní dotazník, ve kterém bude třeba uvést několik základních informací. Po vyplnění tohoto dotazníku obdržíte informaci o dalším postupu.


Nabízíme pronájem nově postaveného luxusního rodinného domu o dispozici 5+1 a celkovou užitnou plochou 190 m² v oblíbené lokalitě Říčany u Prahy. Samostatný dvoupodlažní dům je obklopen zahradou o výměře 1.481 m² a zajišťuje pro nájemníky naprosté soukromí. V přízemí se nachází velká moderní kuchyňská linka se spotřebiči a mnoha úložnými prostory, prostor dále volně navazuje na jídelní část s francouzskými okny a výhledem na pozemek. Obývací část s krbovými kamny je pak umístěna za posuvnými dveřmi a je odsud umožněn vstup na zastřešenou a prostornou terasu, kde můžete relaxovat i za nepříznivého počasí. Koupelna je laděna do přírodních barev a je vybavená vanou, dvojumyvadlem se skříňkami, podsvíceným zrcadlem a topným žebříkem. Toaleta s umývátkem je samostatná. Pod schody je vybudovaná komora, která vám poskytne dostatek úložného prostoru. V horním patře se nachází čtyři pokoje, přičemž jeden z nich má vstup na vlastní toaletu. Na patře je druhá nadstandardně vybavená koupelna s vanou i sprchovým koutem, toaletou, bidetovou sprškou, dvojumyvadlem se skříňkami a podsvíceným zrcadlem. Z chodby se pomocí výsuvných schůdků na stropě dostanete na půdu. Díky oknům v každé místnosti vchází do domu spoustu denního světla. Výhodou je také podlahové topení, které je nainstalované po celém domě. Vjezd na pozemek zajištují dálkově ovládaná vrata. Za nimi je pak zastřešená garáž, kde mohou pohodlně zaparkovat dvě auta. Celý dům je střežen elektronickým zabezpečovacím zařízením připojeným k pultu centralizované ochrany. Dům se pyšní energetickou náročností třídy B - velmi úsporná.


Nemovitost je určena k dlouhodobému pronájmu a je k nastěhování od 1.7.2024.


Říčany jsou místem k příjemnému bydlení, které zaujmou nejen svou bohatou historií. Díky své poloze v těsné blízkosti Prahy jsou velmi žádanou lokalitou. Dům je umístěn v klidné části obce, nedaleko autobusové zastávky. Lokalita je velmi klidná, avšak s veškerou občanskou vybaveností.


Poznámka k ceně: Poplatky za služby vč. pojištění domácnosti a odpovědnosti činí 4.242 Kč/měsíc + elektřina a plyn, které budou převedeny na nájemníka. Při podpisu smlouvy nájemník hradí první nájemné, dále rezervaci pro agenturu ve výši jedné měsíční platby a dvojitou vratnou kauci.


Pokud se nemůžete na prohlídku bytu dostavit osobně, je možné domluvit prohlídku formou videohovoru. V reakci na tento inzerát o sobě prosím uvádějte alespoň základní informace (počet osob, zaměstnání, od kdy hledáte bydlení, zda máte domácího mazlíčka. Děkujeme.

Parametry domu

Cena
54 990 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky 4.242 Kč/měsíc/3 os.(každá další osoba za příplatek) + elektřina a plyn, které budou převedeny na nájemníka.
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Rybova, Říčany
ID
2208 0889 5
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
190 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
190 m2
Plocha nemovitosti
1481 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ivana Záhorská

Ivana Záhorská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Říčanech (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti