Pronájem rodinného domu, Kralupy nad Vltavou, Pod Macalákem, 240 m2 (ID: 1836910)

Pod Macalákem, Kralupy nad Vltavou

33 990 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Kralupech nad Vltavou

Úklidové služby

Informace k domu

Rádi bychom vám nabídli pronájem luxusního rodinného třípatrového domu s zahradou, bazénem a krásným výhledem do přírody ve vilové čtvrti v Kralupech nad Vltavou. Tento impozantní dům má dispozici 5+kk s celkovou rozlohou 240m2 a pozemkem o velikosti 450m2. K domu náleží také velká garáž s místem pro jedno vozidlo, a další dvě vozidla je možné zaparkovat přímo na pozemku před domem. Na druhé straně domu najdete rozlehlou zahradu o rozloze přibližně 250m2 s bazénem a zastřešenou terasou s grilovacím prostorem. V celém domě je zavedeno podlahové vytápění a systém rekuperace pro zajištění maximálního komfortu. Tento dům je navíc energeticky velmi úsporný, což zaručuje účinné využití energie. Domov je situován jen 30 minut jízdy vlakem od centra Prahy.

V přízemí domu najdete prostornou místnost s výhledem do zahrady, která může sloužit jako pokoj pro hosty. Tato místnost je vybavena prvním krbem, který lze využít i pro vytápění. Dále zde najdete samostatnou koupelnu s sprchovým koutem, toaletou a přípojkou na pračku se sušičkou, která sousedí s prádelnou. Další místností v přízemí je velká technická místnost a vstup do garáže.

Hlavní vstup do domu je vyvýšený a vede přímo do druhého patra. Zde se nachází prostorná chodba s vestavěnou skříní a samostatnou toaletou s umyvadlem. Chodba ústí do velkého obývacího pokoje s kuchyní. Kuchyň je plně vybavena elektrickou troubou, elektrickým vařičem, digestoří, vestavěnou mikrovlnnou troubou, myčkou a mnoha úložnými prostory. Z obývacího pokoje je přístup na velkou terasu s výhledem do zeleně a další krb.

Poslední patro domu zahrnuje tři neprůchozí pokoje a hlavní koupelnu spojenou s toaletou, která disponuje vanou a prostorným sprchovým koutem. První pokoj může sloužit jako dětský pokoj. Ve druhém pokoji je k dispozici manželská postel, vestavěná skříň a místo pro televizi. Tato místnost je vhodná jako ložnice pro páry. Oba tyto pokoje nabízejí výhled do zahrady. Poslední místnost může sloužit jako druhý dětský pokoj s okny orientovanými na východ a jih, nebo jako pracovna.

Dům se nachází v dobře dostupné a vyhledávané lokalitě v Kralupech nad Vltavou, na adrese Pod Macalákem. Vlaková zastávka je v docházkové vzdálenosti s pravidelnými a přímými spoji do Masarykova nádraží v Praze. Do centra Prahy se dostanete za 40 minut včetně procházky na vlakové nádraží, které je přibližně 800m od domu. Jedná se o příjemnou lokalitu ve vilové čtvrti s přírodou na dosah ruky a veškerou občanskou vybaveností v dosahu přibližně 500m. Dům je určený k dlouhodobému pronájmu, k nastěhování ihned. Doporučuji osobní prohlídku. Uvádíme energetickou náročnost G - jelikož nemáme doloženo PENB.

Vzhledem ke zvýšené poptávce o námi nabízené nemovitosti prosíme všechny vážné zájemce, aby nás pro rychlé vyřízení kontaktovali pomocí odpovědního formuláře u inzerátu, nebo e-mailem. V reakci nám prosím uveďte alespoň základní informace (datum nastěhování, domácí mazlíček, zaměstnání, zda jste kuřák, kolik osob bude v bytě..

Parametry domu

Cena
33 990 Kč /za měsíc
Aktualizováno
28. 3. 2024
Adresa
Pod Macalákem, Kralupy nad Vltavou
ID
02001
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
240 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
450 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Flatimi

Plzeňská 3217/16, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Flatimi Nájmy

Flatimi Nájmy

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Kralupech nad Vltavou?

Podobné nemovitosti