Prodej bytu 3+kk, Klatovy, ul. 5. května, 102 m2 (ID: 1841310)

ul. 5. května, Klatovy - Luby

6 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 500 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Klatovech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Představuji k prodeji nový byt v právě vznikajícím cihlovém bytovém domě v Klatovech v části Luby.
Byt bude připravený k předání cca v říjnu 2023.

Dva moderní bytové domy s propracovanou architekturou nabízí vynikající dostupnost jak do centra Klatov, tak i na Šumavu (na Špičák cca 30 min). Vzhledem k právě realizovanému obchvatu Klatov, který by měl odklonit dopravu v 2024, půjde i o velmi klidnou lokalitu. Blízko je také zastávka MHD, školka, městský park, cyklostezky... a veškerá občanská vybavenost.

Pozice nových objektů je definována stavebními čárami obou ulic a běžnými odstupy od hranic pozemků, jejich výška a tvar reaguje na okolní zástavbu – domy jsou dvoupodlažní s podkrovím a zastřešeny jsou valbovou střechou. Na tento primární kontextuální princip umístění a definování hlavních hmot objektu navazuje sekundární plán prolnutí zahrad. Tento princip je ztvárněn terasami v přízemí, v podkroví a balkony v patře. Terasy v přízemí jsou lemovány stávající zahradou, zábradlí v patře jsou tvořena truhlíky se zelení a na terasách v podkroví jsou velké truhlíky se vzrostlými stromy.

Architektonické řešení vychází ze zvolené koncepce. Fasády i střechy objektů jsou pojaty jako bílé plochy, rozmístění a rozměry okenních otvorů vychází z dispozičních potřeb. Výrazným prvkem řešení jsou pak balkony, jejichž zkosený profil je definován výškou nadpraží oken v přízemí, parapetů francouzských oken v patře a výřezy střešních teras s již zmiňovanými stromy v podkroví.

Samotný byt se nachází v 2. patře. Dispozice bytu je 3+kk plus terasa plus komora. Plocha bytu s příslušenstvím (terasa a komora) bez svislých konstrukcí je 109,8 m2 (podrobnou tabulku s výměrami najdete u plánku s půdorysem).

V současné situaci je možné, aby nový majitel ještě vyjádřil svá přání k případným úpravám v bytě a použitým materiálům a designu. Byt bude vybaven ve vysokém standardu:
- izolační trojskla
- elektronické ovládání venkovních žaluzií
- luxusní sanitární vybavení LAUFEN
- velkoformátové italské dlažby a obklady
- v obytných místnostech bude použita kvalitní dubová podlaha s kombinací velkoformátové dlažby
- v celém bytu systém podlahového vytápění
- příprava pro klimatizaci – instalace za příplatek
Instalováno bude vybavení značek: Velux, Climax, Läufen, Sapeli.

V současné době (červenec 2023) jsou dokončovány zednické práce, jsou hotové vnitřní omítky, osazené podlahové vytápění a začne se pracovat na interiérech.
Byt je energetické třídy B - velmi úsporná.

Pro prodej bytu zajišťuji kompletní realitní a právní servis a financování hypotečním úvěrem.
Kontaktujte mě pro domluvení prohlídky:
Jan Štěpánek
TAURUM reality

Parametry bytu

Cena
6 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 4. 2024
Adresa
ul. 5. května, Klatovy - Luby
ID
230074
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
110 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
102 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TAURUM reality s.r.o.

Americká 1139/1, Plzeň, Jižní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Jan Štěpánek

Jan Štěpánek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Klatovech?

Podobné nemovitosti