Prodej zahrady, Lutopecny - Měrůtky, 383 m2

Lutopecny, Měrůtky

440 450 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 2 099 Kč /za měsíc

(Ceny se odvíjí podle výměr jednotlivých pozemků.)

Doporučené firmy v Lutopecnách

Informace k pozemku

Hledáte zahradu? V obci Měrůtky vzdálené 3,5 km od Kroměříže a 15 minut od Holešova nebo 7 minut z Kojetína? Máme pro Vás krásnou zahradu v blízkosti právě těchto měst.

Konečně se nám podařilo a postupně získáváme stavební povolení na všechny naše záměry, oplocení vodovod a samozřejmě také elektro přípojky pro všechny zahrady. Momentálně jsme začali s výstavbou oplocený obvodu pozemků a oplocení ploch klientů. Stavební povolení získáváme hromadně na všechny plochy.

Vaše zahrada bude mít to co potřebujete. Nebudete muset všechna povolení dělat sami, udělali a zaplatili jsme to za Vás. To všechno proto, abyste si v klidu mohli vytvořit Vaši zahradu snů. Místo kde si vypěstujete zeleninu bez pesticidů, kde Vám bude chutnat každé jablko nebo hruška. Budete moct svým dětem nebo vnoučatům přinést košík dobrot z Vaší zahrádky. Vaši potomci budou mít kam za Vámi jezdit na návštěvu. Kromě toho si užijete klidné prostředí, čistý vzduch a úžasný výhled.

Zahrady se nacházejí v krásném klidném prostředí a jedná se o téměř rovinu osluněnou celý den, jižní strana. Ideální místo k zahradničení a relaxování s rodinou. Jedná se o plochy určené k pěstování ovoce, zeleniny, ovocných stromů atd.

BONUSY pro nové klienty ZDARMA:
- připojovací poplatek pro energ. společnost 14.000,- Kč
- oplocení některých pozemků se vstupní brankou
- stavební povolení na elektro přípojku
- předáme Vám pozemek čistý posekaný a uklizený
- právní služby spojené s převodem a nabytím

Zahradu získáte do osobního vlastnictví, tedy neplatíte žádné poplatky zahrádkářskému svazu nebo podobných organizacím, lze s ním libovolně disponovat bez schvalování třetí stran. Nad plochou Vám nepovede žádný kabel vysoké napětí a není zatížena žádným věcným břemenem energetické, plynárenské nebo jiné společnosti, která by Vám omezovala na vlastnickém právu a také Vás limitovala v pěstování plodin, jak tomu v podobných zahrádkářských koloniích bývá.

Pozemek lze napojit na elektrickou energii s vlastním elektroměrem, bez rozpočítávání a konfrontace se sousedy. Přípojné místo na hranici pozemku.

Plochy jsou pravidelného obdélníkového tvaru, bez problémů dostupné. Další důležitou informací z hlediska dostupnosti je fakt, že všechny plochy jsou přístupné ze zpevněné obecní komunikace - žádné bláto. Pozemky nejsou v záplavové oblasti.

Místa Vám prodáme vyčištěné, bez náletových křovin, šípků a jiného odpadu. Na pozemcích nebyla nikdy skládka jakýchkoli odpadů a jsou zcela chemicky neznečištěny. Nikdy zde nebylo nic zakopáno nebo zde nebyl uskladněn toxický nebo jiný odpad. Nehrozí žádný průsak z vedlejších pozemků.

Pokud hledáte únik z města, Měrůtky jsou dobrou volbou za velmi příznivou cenu.

Neváhejte nás kontaktovat s případnými dotazy, provedeme Vás a místo si zamilujete. Číslo zakázky: 10332

Parametry pozemku

Cena
440 450 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Ceny se odvíjí podle výměr jednotlivých pozemků.
Aktualizováno
5. 4. 2024
Adresa
Lutopecny, Měrůtky
ID
N10332
Plocha nemovitosti
383 m2
Elektřina
230V

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo iRealitka.cz

iRealitka.cz

Čajkovského 916, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Pavel Jiříček

Pavel Jiříček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Lutopecnách?

Podobné nemovitosti