Prodej domu na klíč, Uhlířov, 76 m2 (ID: 1845196)

Uhlířov

3 894 108 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 558 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Uhlířově

Informace k domu

Popis
V rámci nového developerského projektu vám v nabídce k prodeji představujeme nový rodinný dům v obci Uhlířov, jež je od Opavy vzdálena pouhých 5 kilometrů (5 minut autem). Realizace výstavby zmíněného domu o dispozici 4kk a podlahové ploše 76 m2 je možná v době od 10/2023 do 6/2024.
Základní informace k domu: materiál obvodového zdiva a vnitřních příček - Keramzit, okna plastová - 6 komor s izolačním trojsklem, zateplení 20 cm polystyrenem, vnitřní rekuperace, vodní podlahové vytápění po celé ploše, střecha valbová - trámová. Výstavba celého domu od A do Z trvá pouze cca 3 měsíce.
Dům se nabízí k výstavbě a k prodeji bez pozemku. Vybrat si ale můžete pozemky, které jsou samostatně k prodeji, v tomto případě s výměrou 604 m2 až 975 m2 a jsou dle územního plánu určeny k výstavbě rodinných domů. V současné době probíhá příprava sítí, komunikací (cesty a chodníky), veřejného osvětlení a předpokládaný termín dokončení a kolaudace sítí se plánují na závěr tohoto roku (cca 10 až 11/2023). Veškeré sítě pro výstavbu rodinného domu budou připraveny na každém pozemku (voda, kanalizace, elektřina). Tento či jiný typ rodinného domu Vám můžeme postavit i v jiné lokalitě, pokud si například vyberete jiný pozemek v jiném regionu.
Budoucí majitelé stavebních pozemků vyrůstajících v okrajové části obce, klidné lokalitě obklopené přírodou, zajisté přivítají blízkost mateřské školy, kulturního domu i sportovního areálu. Vlastní pozemek, rodinný dům, terasa a zahrada, to vše je prostor, který je možno si upravit podle svých představ. Pro více informací kontaktujte makléře. Vizualizace okolí je pouze ilustrativní.
V balíčku služeb spojených s prodejem nemovitosti nabízíme i kompletní servis pro případ financování hypotékou. Neváhejte tedy s prohlídkou, těšíme se na vás!

Parametry domu

Cena
3 894 108 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
5. 4. 2024
Adresa
Uhlířov
ID
00763
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
76 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

JOLK invest s.r.o.

náměstí Republiky 496/8, Opava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Jaromíra LYSKOVÁ

Jaromíra LYSKOVÁ

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje domů na klíč v Uhlířově?

Podobné nemovitosti