Prodej bytu 3+kk, Popovičky - Nebřenice, 270 m2

Nebřenice

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(k jednání)

Doporučené firmy v Popovičkách

Úklidové služby

Informace k bytu

Prodej novostavby (kolaudace 2024) nízkoenergetického(B) prostorného slunného bytu o dispozici 3+kk s terasami a přímým vstupem do zahrady v unikátním nadčasovém projektu OAKS PRAGUE v bytovém projektu Rezidence U golfu (dle návrhu významného newyorského architektonického studia) s concierge službami, recepcí a ostrahou, wellness a fitness klub s posilovnou, ale také saunu a prostory pro jógu a kardio přímo v objektu v mimořádně krásném prostředí obce Nebřenice, přímo u golfového hřiště s licencí PGA National. Tomuto špičkovému golfovému zážitku se nevyrovná žádný jiný klub v regionu. Vynikající dopravní dostupnost pouze 30 minut od centra Prahy, napojení na dálnici D5 je vzdálené jen 5km, 15min jízdy autem obchodního centra Westfield Chodov.

Dispozice bytu 3kk, s terasami zahrnuje otevřený, velkoryse prostorný koncept obývacího pokoje s kuchyním krbem a přímým výstupem na prostornou, jihozápadně orientovanou terasu s výhledy na přilehlé golfové hřiště, dále hlavní ložnice se šatnou, sen suit koupelnou ( vana), další ložnice, obě dvě ložnice disponují přímým výstupem na privátní terasu. Vstupní hala se samostatnou toaletou zvlášť. K dispozici dvě koupelny (jedna se sprchovým koutem a vanou, druhá s vanou).

Vybavení zahrnuje: velkoformátová hliníková okna s izolačními trojskly po celé délce obývací části a možností posuvného otevíraní v celé délce, velkoformátová dlažba a obklady v nadčasové barvě designu, bezpečnostní vstupní dveře, klimatizace.

Lokalita se skvělou dostupností Z Oaks Prague - 15min do obchodního centra Westfield Chodov, pohodlné spojení s letištěm, autobusové zastávky či metro. Komfortní občanská vybavenost v blízkém dosahu - základní školy a dětské školky, lékařské i zubní ordinace a nemocnice a bohatou nabídku obchodů, volnočasových aktivit a restaurací. Obklopující malebná středočeská krajiny, poskytuje nespočet možností pro volnočasové aktivity - cyklistika, pěší turistika nebo jízda na koni. Pro golfové nadšence 18 jamkové golfové hřiště, jedinečné svou polohou, designem a službami. V Oaks Prague si můžete dopřát život uprostřed přírody, zároveň s vymoženostmi velkoměsta, které máte na dosah ruky. ID nemovitosti HMA1833-0001.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
k jednání
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
Nebřenice
ID
HMA1833-0001
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
270 m2
Patro
1. z 3
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
270 m2
Plocha nemovitosti
270 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Topení
Jiné
Sklep
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

FARAON reality

FARAON reality

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Popovičkách?