Dražba rodinného domu, Mladá Boleslav, Galetova, 140 m2

Galetova, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav II

1 306 667 Kč /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(nejnižší podání)

Doporučené firmy v Mladé Boleslavi

Úklidové služby

Informace k domu

Předmětem dražby je spoluvlastnický podíl na rodinném domě, který je část dvojdomku.

Stavba má 1 nadzemní podlaží. Dům je podsklepený celkově. V objektu se pravděpodobně v části nachází půda a má vybudované podkroví. Základy má smíšené a objekt je cihlové konstrukce. Tloušťka obvodové konstrukce činí odhadem 45-60 cm. Stropy jsou dřevěné trámové, střecha je polovalbová, krytina je plechová s nátěrem a klempířské prvky jsou pozinkované a klempířské prvky jsou plechové. Vnější omítky jsou břízolitové a zateplení pláště není provedeno. Okna jsou plastová s dvojsklem.

Objekt byl postaven dle SLDB v roce 1920 - 1945. Dle vizuálního posouzení stavba během své životnosti několika rekonstrukcemi a modernizacemi.

Vady rodinného domu:
střecha: bez vad zdivo: bez vad okna: bez vad
Stav objektu lze charakterizovat jako dobrý.

Dispozice rodinného domu nezjištěna. Podlahová plocha činí odhadem dle plochy zastavěné a dle podlažnosti stavby cca 140 m2. Podlahová plocha vč. příslušenství činí odhadem 210 m2.

Podle vnější prohlídky je do domu je zavedena elektřina o napětí 230 a 400 V a je dodávána z rozvodné sítě. Voda je přivedena z obecního vodovodu. Objekt je napojen na veřejnou kanalizaci. Zemní plyn je zaveden. Vytápění zajišťuje pravděpodobně plynový kotel, topná tělesa tvoří zřejmě závěsné radiátory, ohřev vody zajišťuje bojler/plynový kotel.

Celková výměra pozemku činí 394 m2. Sklon pozemku je rovinatý. Oplocení pozemku - pletivo do ocelových sloupků s podezdívkou. Trvalé porosty – okrasné dřeviny. Na pozemku se dále nacházejí vedlejší stavby – garáž a pravděpodobně kolna a pergola.

Parametry domu

Cena
1 306 667 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
nejnižší podání
Aktualizováno
6. 4. 2024
Adresa
Galetova, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav II
ID
212E7623S
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
394 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Jana Beranová infolinka

Jana Beranová infolinka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky dražby rodinných domů v Mladé Boleslavi?

Podobné nemovitosti