Prodej bytu 2+kk, Praha - Střížkov, Zakšínská, 55 m2 (ID: 1848808)

Zakšínská, Praha 9 - Střížkov

5 174 764 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 661 Kč /za měsíc

(cena 5 174 764, 2 Kč + 1 615 235,8 Kč nesplacená suita)

Doporučené firmy v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení Vám nabízím zprostředkování prodeje atraktivního, světlého a velmi příjemného bytu o dispozici 2+kk a podlahové ploše 55,1 m² se zaskleným balkonem 5,6 m² a zasklenou lodžií 6,3 m², který se nachází ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu na konci slepé ulice Zakšínská. Byt je novostavbou z roku 2016 a samotná budova vyniká nadstandardní kvalitou zpracování. Velkým benefitem tohoto bytu, který zásadně navyšuje kvalitu bydlení, je již zmíněná prostorná lodžie s balkonem. Nemovitost je navíc připravena k okamžitému užívání bez nutnosti dalších investic.

Byt je v družstevním vlastnictví s možností převedení do osobního vlastnictví po doplacení anuity ve výši cca 1,6 mil. Kč.

Dominantou interiéru je světlá a prostorná, jižně orientovaná obytná místnost s kuchyňským koutem a přístupem na balkon s výhledem do rozlehlého vnitrobloku. Kuchyňský kout je prakticky řešen, kde v jeho krajní části je možnost zbudování i jídelního koutu tak, aby zbytečně nenarušil obývací část. Případné rozšíření kuchyňské části se též nabízí. Okno z ložnice je orientováno na východ a místnost se ani v letních měsících zbytečně nepřehřívá. Ložnice disponuje i možností velkého úložného prostoru v zádveří místnosti.

Koupelna s vanou, toaletou a umyvadlem disponuje i dostatečným místem pro pračku. Samostatná komora v bytě poskytuje další úložný prostor a nahrazuje absenci sklepa. Chodba je propojením mezi obývací a spací částí, též s možností vestavěných skříní.

Obrovskou výhodou lokality, kde se nemovitost nachází, je občanská vybavenost, dopravní dostupnost a klid panující v ulicích, ve kterých se bytový komplex nachází. V pěším dosahu je mateřská i základní škola, gymnázium Českolipská, sportovní hřiště, tenisové kurty a místní park Přátelství. Obchodní centrum Letňany a Prosek, lékárna, poliklinika Prosek, McDonald's, Penny Market, Lidl, Billa a Kaufland jsou v bezprostřední vzdálenosti.
Autobusová zastávka Poliklinika Prosek je vzdálena pouhých 300 m od domu s návazností na stanice metra Střížkov, Prosek, Letňany, Nádraží Holešovice či Černý most. Skvělou dopravní dostupnost podtrhuje blízký nájezd na Libereckou a Kbelskou ulici s návazností na Teplice, Liberec či Hradec Králové.

Zájemce nehradí provizi RK!

V případě zájmu Vám rád zprostředkuji financování této nemovitosti.

Pokud Vás tato nemovitost zaujala, zavolejte mi a rád Vám tento příjemný byt osobně představím. Těším se na setkání s Vámi.

Milan Šámal

Parametry bytu

Cena
5 174 764 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena 5 174 764, 2 Kč + 1 615 235,8 Kč nesplacená suita
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Zakšínská, Praha 9 - Střížkov
ID
20240204
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
67 m2
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
55 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Milan Šámal

Ing. Milan Šámal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 9?

Podobné nemovitosti