Prodej bytu 3+kk, Pardubice, Brožíkova, 80 m2 (ID: 1848958)

Brožíkova, Pardubice - Polabiny

Rezervováno
4 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Pardubicích

Informace k bytu

INFO: TENTO BYT JE JIŽ REZERVOVANÝ (CCA TÝDEN OD VYDÁNÍ DO INZERCE), ALE PŘIPRAVUJEME DALŠÍ BYTY V PARDUBICÍCH NEBO CHRUDIMI NA PRODEJ, TAK KLIDNĚ NAPIŠTE EMAIL S VAŠIMI POŽADAVKY A TŘEBA PRO VÁS NAJDEME NĚCO DALŠÍHO!

Sháníte hotový a hezký byt v Pardubicích, kde nemusíte skoro nic řešit? Chcete si jen přestěhovat osobní věci a začít bydlet? Tak se pečlivě podívejte na tuto nemovitost. Jedná se o byt 3+kk po zdařilé a nákladné rekonstrukci na adrese Brožíkova 435, Pardubice - Polabiny.

Celková užitná plocha bytu je 80 m2 - podlahová plocha bytu 71,6 m2, lodžie 6 m2, komora na patře 1,4 m2 a sklep 1,3 m2. Byt se nachází v 11. patře z celkových 13ti a poskytuje tak úžasný nerušený výhled na řeku Labe a okolí. Budova je po celkové revitalizaci (zateplená fasáda, plastová okna, atd.) a má samozřejmě výtah. Energetický štítek je v kategorii C - úsporná a naleznete jej níže nebo po vyžádání Vám jej rádi předložíme. Náklady na energie a služby Vás vyjdou měsíčně na cca 5 250 Kč a podklady Vám rádi předložíme (FO, elektřina, teplo, plyn, voda, atd..).

Samotný byt je ve velmi dobrém stavu, protože prošel zmíněnou rekonstrukcí v roce 2022 a 2023, kdy se změnila původní dispozice 3+1 na současné 3+kk. Jádro je zděné. Za zmínku stojí také krásná nová kuchyňská linka nebo masivní vestavěný nábytek v ložnici. Dále zde naleznete třeba lihový krb, který Vám dotvoří teplo domova ve studených zimních měsících. Nábytek a vybavení může být součástí prodeje, avšak na případném odkupu se domluvíme vzájemně při osobním jednání. Více je patrné z fotek v galerii či videa.

Občanská vybavenost je zde úžasná - ZŠ, MŠ, dětské hřiště, sportovní centrum, obchody, kavárny či restaurace. Skvělá dojezdová vzdálenost po celých Pardubicích nebo blízké napojení na dálnici v Opatovicích nad Labem je už jen třešničkou na pomyslném dortu. V okolí domu je navíc parkování zdarma. Majitel si vyhrazuje právo na výběr kupujícího.


Pokud Vás byt zaujal, neváhejte mě kontaktovat pro více informací nebo osobní prohlídku.
Matěj Dachovský - Váš realitní makléř pro Pardubický a Královéhradecký kraj.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Brožíkova, Pardubice - Polabiny
ID
RD2413
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
80 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Matěj Dachovský

Matěj Dachovský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Pardubicích?

Podobné nemovitosti