Prodej chaty, Děčín - Děčín VI-Letná, 429 m2

Děčín VI-Letná

1 140 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 5 433 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Děčíně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rekreační chaty se zahradou o výměře 413 m², která se nachází v zahrádkářské kolonii "Na Skluzu," v městské části Děčín - Letná (Želenice). Zahrádka je v osobním vlastnictví a je velmi hezky strategicky umístěna, asi 100 m po příjezdové cestě od hlavní brány. Navíc přímo před ní se nachází společenský plac, kde se konají různé společenské akce zahrádkářů/s občerstvením/, dále: např. táborák pro děti, Pálení čarodějnic, Dětský den a jiné.
Chata je podezděná, patrová a napojena na elektřinu. Dole jsou dvě místnosti - kuchyň v základním vybavením ( sporák na plynovou bombu), obývací pokoj s televizí a spacím koutem, a také vstupní předsíň. V patře je ložnice, kde se spolehlivě uloží i více osob.
Na závlahu zahrádky se využívá užitková voda, která je čerpána do několika strategicky rozmístěných nádrží. Svod dešťové vody je prováděn do tisícilitrové nádrže za skleníkem. Kohout s pitnou vodou se nachází 20 metrů od pozemku. Výhodou je i malá studánka s podzemní vodou ve sklepních prostorách chatky.
Pozemek je celý oplocen a nechybí na něm ani toaleta. Je zde mnoho ovocných keřů a též i ovocných stromů - meruňka, třešeň, jabloň, špendlíky. Dále lze samozřejmě pěstovat i užitkové plodiny - rajčata, okurky, brambory. Vedle chaty je skleník s vynikající vinnou révou - dvě odrůdy silně plodící. Ke společnému posezení slouží velká venkovní pergola. Pro děti je tu pískoviště, houpačka a také v letních horkých měsících i bazén. Pro osvěžení a celkovou hygienu je vedle chatky zbudována sprcha, do níž je voda hnána čerpadlem.
Zahrada s chatou se nachází ve velmi klidném a příjemném okolím, které nijak nenarušuje rodinou pohodu. Autem pohodlně dojedete až k zahrádce, vyložíte nákup a vše důležité. Možnost parkování je však pouze na place před bránou kolonie, aby se nenarušovaly cesty vedoucí k zahrádkám. Jako všude je nutno dodržovat řád, čistotu i pořádek. Zálohy na elektriku a vodu jsou pravidelně hrazeny a podléhají vyúčtování. Samozřejmostí jsou zde i povinné brigády zahrádkářů.
Je to krásné a klidné místo k odpočinku a relaxaci, zasazené do malebné přírodní scenérie. Neváhejte si sjednat nezávaznou prohlídku, jistě budete nadšení. Kontaktujte mne telefonicky či elektronicky. Ráda vás zahrádkou provedu. Ev. číslo: 646820.

Parametry domu

Cena
1 140 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 4. 2024
Adresa
Děčín VI-Letná
ID
647434
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
429 m2
Plocha nemovitosti
413 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Sylva Lopušanová

Sylva Lopušanová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Děčíně?

Podobné nemovitosti