Prodej chaty, Lisov, 64 m2

Lisov

Rezervováno
459 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 2 187 Kč /za měsíc

(Uvedená cena je včetně provize, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Lisově

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Hledáte místo, kam po hektickém pracovním týdnu odjedete spolu s rodinou či přáteli a užijete si zasloužený klid a pohodu? Přijeďte načerpat energii na chatu do Lisova, kousek od Plzně!

K prodeji nabízíme útulnou chatu, obklopenou romantickou přírodou, klidem a tichem. Ideální místo pro rekreaci.

Chata je přízemní, dřevěná a částečně zděná. Její velkou výhodou je i částečné podsklepení. Většina oken je dřevěných a v jedné místnosti je okno plastové. O vytápění se postarají kamna na tuhá paliva. Voda ani odpady do chaty zavedené nejsou.

Rozměry jednotlivých místností jsou:

- vstupní místnost ideální k využití jako obývák / společenská místnost - 12,5 m2
- kuchyňský kout s jídelnou 14,1 m2
- ložnice 12,5 m2

Pozemek pod chatou a v jejím okolí (celkem 93m2) je ve vlastnictví Vojenských lesů a statků. Aktuálně má majitel pozemek v pronájmu na 4 roky (do dubna 2028) s tím, že nájemní smlouvu lze bezproblémově prodloužit. Nájemné činí cca 3150 Kč bez DPH/rok.

K chatě patří i malá, dřevěná kůlnička, která slouží jako úložný prostor např. pro nářadí.

V případě rychlého jednání si zde můžete užít překrásné jaro. Tato chata je ideální místo pro odpočinek nebo oslavy s přáteli či rodinou. Nemovitost je kompletně vyklizená a připravena pro nového majitele.

Chata se nachází necelých 6 km od města Stod, ve kterém naleznete veškerou občanskou vybavenost (pošta, úřad, obchody, vlakové i autobusové spojení, nemocnice apod). Na menší nákup, do restaurace nebo třeba na poštu můžete vyrazit příjemnou procházkou i do obce Hradec, která je vzdálená pouze 1,8 km pěší chůze (5 min autem).

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
459 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Uvedená cena je včetně provize, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Lisov
ID
00073-1
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
64 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
64 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Petr Hořínek

Petr Hořínek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Lisově (okr. Plzeň-jih)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti