Prodej chaty, Novosedly nad Nežárkou, 40 m2

Novosedly nad Nežárkou

1 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 5 719 Kč /za měsíc

(Při rychlém jednání možnost dohody.)

Doporučené firmy v Novosedlech nad Nežárkou

Informace k domu

Rekreační chata situovaná v krásném prostředí CHKO Třeboňsko poblíž řeky Nežárky, nedaleko od Novosedel nad Nežárkou a zámku Jemčina. Jedná se o ideální prostředí pro rekreaci, místo lze charakterizovat jako polosamota či téměř samota. Chata má zastavěnou plochu 54 m2 (včetně terasy), stojí na pronajatém pozemku, celková výměra pozemků pronajatých na dobu neurčitou je 676 m2, roční nájemné činí 8.500 Kč za celou tuto výměru.
Chata byla postavena v roce 1968, je provedena z dřevěné oboustranně opláštěné konstrukce na zděné podezdívce, střešní krytina je plechová, okna jsou opatřena okenicemi. Do chaty je zavedena užitková voda ze studny, pitná voda se řeší donáškou z jiné nedaleké studánky. Záchod je v chatě chemický, mimo chatu na pronajatém pozemku samostatně stojící suchý. Je zavedena elektřina včetně motorového proudu, k ohřevu vody slouží elektrický bojler, k vytápění krb a kamna na tuhá paliva. Chata obsahuje zastřešenou terasu, z níž se rovně vchází do kuchyně sloužící i jako jídelna, z kuchyně doprava je obývací pokoj a za ním ložnice. Přes kuchyň rovně je přístup do koupelny (umyvadlo, el. bojler, chemický záchod), přes niž je vstup do přistavěné kolny, která má samostatný vchod i zvenku. Chata je v zachovalém stavu, udržovaná.
K chatě je bezproblémový příjezd a možnost parkování na pronajatém pozemku.

Parametry domu

Cena
1 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Při rychlém jednání možnost dohody.
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Novosedly nad Nežárkou
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
40 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Polosamota
Podlahová plocha
40 m2
Plocha nemovitosti
54 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RB-Reality

Pravdova 1113, Jindřichův Hradec

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Ing. Richard Brychta

Ing. Richard Brychta

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Novosedlech nad Nežárkou?

Podobné nemovitosti