Prodej bytu 1+1, Chrustenice, 36 m2

Chrustenice

2 940 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 011 Kč /za měsíc

(cena včetně provize RK a služeb RK)

Doporučené firmy v Chrustenicích

Podlahy

Úklidové služby

Informace k bytu

Byt se nachází v přízemí zrekonstruovaného bytového domu, je situován do dvora (nikoliv k silnici). V roce 2017 prošel celkovou rekonstrukcí. Současná úprava nabízí maximální využití všech prostor v bytě. Bylo zde vybudováno patro, které slouží jako ložnice, pod patrem vznikl prostor pro dětský pokojík/šatnu/pracovnu. Je zde prostorná kuchyň, koupelna se sprchovým koutem společná s toaletou. Jsou zde plastová okna. Jako podlahové krytiny zde byly použity laminátová plovoucí podlaha a dlažba.

Je zde možnost využít úložné prostory ve sklepě a na půdě domu. V domě je celkem 9 bytů, 4 byty na patře. Parkování je možné u domu. K využití a možnému posezení slouží společný dvorek. Pozemek je oplocený, s uzamykatelnou brankou. Vrata pro vjezd autem jsou na dálkové ovládání.

Vytápění – plynové. Dům je zateplený, má novou střechu a fasádu. K prodeji je i sousední byt. Byty jdou propojit a vytvořit z nich jeden velký. K vedlejšímu bytu (nikoliv k tomuto) je navíc ještě dřevník a menší komora na patře. PENB - třída F. Kompletní poplatky za provoz bytu 3600 Kč.

V obci jsou dva obchody potravin, fotbalové hřiště, hřiště s umělým povrchem, dětské hřiště, školka. Veškerá další občanská vybavenost jako jsou lékaři, zubař, pošta, škola, školka, prodejna Tesco Expres, cukrárna, pekárna a restaurace, ale i stánek s rychlým občerstvením jsou v sousední obci Loděnice, která se nachází v pěší dostupnosti. Dobré spojení na letiště, směr Praha i Beroun, pravidelná PID doprava a vlak. Financování hypotečním úvěrem zajištěno. Další informace na uvedeném kontaktu.




















Parametry bytu

Cena
2 940 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize RK a služeb RK
Aktualizováno
11. 4. 2024
Adresa
Chrustenice
ID
NSSL5529
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
36 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
36 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Štěpánka Šťovíčková

Štěpánka Šťovíčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Chrustenicích?

Podobné nemovitosti