Prodej dřevostavby, Obříství, K Bažantnici, 80 m2 (ID: 1851916)

K Bažantnici, Obříství

8 811 700 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 41 994 Kč /za měsíc

(Cena je uvedena včetně provize a právního servisu., včetně provize)

Doporučené firmy v Obříství

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji novou dřevostavbu rodinného domu v právě budované lokalite rezidenčního bydlení v obci Obříství v okrese Mělník. Rodinný dům nabízí dispozici 3+kk s čistou podlahovou plochou 80 m2 a pozemkem 701 m2. Dům je připravován v nejvyšším standardu moderního bydlení v útulné lokalitě.

Po vstupu do domu se dostaneme do předsíně, kde jsou připraveny úložné prostory na bundy, kabáty, boty. Ze zádveří pokračujeme vstupem do centrální chodby, která nabízí vstup do všech místností v domě. Nový majitel se může těšit na prostorný obývací pokoj moderně spojený s kuchyňským koutem a jídelnou, dále dvě samostatné velké ložnice, vždy oceňovanou samostatnou místnost - spíž v kuchyni, samostatně oddělenou technickou místnost na pračku a sušičku a v neposlední řadě na koupelnu s vanou a toaletou a druhou samostatnou toaletou v chodbě navíc.

Dispozice domu myslí na veškeré pohodlné aspekty nového bydlení. Dům je dodáván v nízkoenergetickém standardu, vytápění je připravené podlahové - elektrické s kombinací tepelného čerpadla na ohřev vody. Vše je doplněno splitovou klimatizací pro pohodlné bydlení v jakémkoliv ročním období a rekuperací vzduchu. Tato kombinace tvoří z nového domu moderní novostavbu s nízkoenergetickou náročností, kdy jsou provozní náklady stlačené na minimum. Celý dům má již v základní ceně také přípravu pro podomítkové žaluzie, či FTV elektrárnu.
Dům bude dokončen kompletně se vším, kromě nábytku a finálních osvětlovacích těles v interiéru, ve vysokém standardu, který na dotaz rádi poskytneme.

V současné době na stavbě probíhají práce na obecní kanalizaci a vodovodu, dále zde bude dostupný plyn, veřejné osvětlení a celý projekt bude mít novou asfaltovou komunikaci. Po dokončení těchto stavebních prací bude pokračovat výstavba rodinných domů. Rodinné domy jsou k dispozici ve více variantách a je možné vybírat si z větších dispozic či jiného standardu.

A co říci o obci Obříství? Je to místo, kde se nachází vše, co potřebujete pro pohodlný život. Obecní úřad, pošta, lékaři, moderní škola a školka, knihovna, restaurace, penzion, kavárna a cukrárna – to vše je jen kousek od vašich nových dveří.

Z obce jezdí autobusy směrem na Mělník, Štětí, do Prahy, Neratovic, Kralup n/Vlt. Autem je Praha v dosahu 20 min, Neratovice 5 min., Mělník 10 min., Kralupy n/Vlt. 17 min.

Pokud rádi trávíte čas v přírodě, tak se Vám zde bude líbit. Obec je obklopena turistickými a cyklistickými stezkami podél Labe a nedaleké Vltavy, takže každý den může být dobrodružstvím.

Finanční prostředky získané z prodeje budou použity na dobrou věc. Na výstavbu nového kostela a komunitního centra v Neratovicích.

Financování je samozřejmě možné hypotečním úvěrem, kde Vám dokážeme zajistit nejvýhodnější podmínky. Doporučujeme osobní prohlídku, abyste mohli okusit kouzlo tohoto místa na vlastní kůži. Možná, že zde na Vás čeká Váš nový domov.

Parametry domu

Cena
8 811 700 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je uvedena včetně provize a právního servisu., včetně provize
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
K Bažantnici, Obříství
ID
RM24018
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
80 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
80 m2
Podlahová plocha
80 m2
Plocha nemovitosti
701 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
55 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Boris Nikolov

Boris Nikolov

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje dřevostaveb v Obříství?

Podobné nemovitosti