Prodej bytu 3+kk, Vysoké Mýto, Větrná, 58 m2

Větrná, Vysoké Mýto

4 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 539 Kč /za měsíc

(Náš finanční specialista vám připraví několik možností, jak nejlépe financovat nákup tohoto bytu.)

Doporučené firmy v Vysokém Mýtu

Informace k bytu

Dobrý den,
toužíte po bydlení, které je komfortní, útulné a zároveň v lokalitě s perfektní občanskou vybaveností? Pak pro vás mám skvělou nabídku – byt 3+kk ve Vysokém Mýtě, ulice Větrná!

Byt se nachází ve 3. patře panelového domu, který prošel větší revitalizací: kvalitní zateplení, plastová okna, vchodové dveře, stoupačky, schránky a kamerový systém, který lze sledovat z pohodlí domova. Bezstarostné bydlení na dlouhá léta!

Samotný byt pak prošel velice vkusnou a kompletní rekonstrukcí na konci roku 2021. Nové rozvody elektřiny, vody a odpadů, nové podlahy - vinyl a dlažba včetně vyrovnán. Dále pak nový nábytek, kuchyňská linka, která je kompletně vybavená (indukční varná deska, horkovzdušná trouba, myčka a mikrovlnka), krásné obklady a dlažba v koupelně a na WC.

Prostorná dispozice 3+kk s užitnou plochou 58 m2. Byt je řešen následovně - vstupní chodba, samostatné WC a koupelna se sprchovým koutem (120x90), technická místnost, dětský pokoj, obývací pokoj spojený s kuchyní, útulná ložnice a zasklený balkon s krásným výhledem.

V těsné blízkosti například: potraviny (130 m), restaurace (300 m), hospoda (170 m), MŠ (200 m), dětské hřiště (160 m), vlaková zastávka (970 m), pivovar Kujebák (1,4 km), krytý plavecký bazén (1,2 km) a Lidl (2,6 km).
.
Nemovitost je v osobním vlastnictví a je bez zatížení.

Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte se na mě obrátit. Rád Vás bytem provedu.

Parametry bytu

Cena
4 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Náš finanční specialista vám připraví několik možností, jak nejlépe financovat nákup tohoto bytu.
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Větrná, Vysoké Mýto
ID
PM240410
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
58 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Petr Maček

Petr Maček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Vysokém Mýtu?

Podobné nemovitosti