Prodej bytu 2+1, Jihlava, Leoše Janáčka, 58 m2

Leoše Janáčka, Jihlava

2 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 246 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize a právních služeb.)

Doporučené firmy v Jihlavě

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji byt na ulici Leoše Janáčka v Jihlavě. Tento prostorný byt o dispozici 2+1 se nachází v prvním podlaží čtyřpodlažního cihlového domu. Obecně lze říci, že stav objektu je velmi dobrý (budova je po kompletní revitalizaci), což představuje velkou výhodu pro nového majitele.

Plocha bytu činí 58.4m², což poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Byt je v osobním vlastnictví. Byt je dobře udržovaný, koupelna je v původním stavu. Nemovitost je nabízena bez vybavení, takže si nový majitel může zařídit byt dle svých individuálních představ.

Byt je napojen na kanalizaci a plynovod s vlastním topením (vlastní plynový kotel), což zajišťuje pohodlný životní styl. Díky výhodné poloze v Jihlavě jsou veškeré další potřebné služby a vybavení v docházkové vzdálenosti.

Byt je nabízen za zvýhodněnou cenu kvůli věcnému břemenu dožití.

Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme další informace a domluvíme termín prohlídky. Tento byt je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají prostorné a pohodlné bydlení v Jihlavě.

Majitel si vyhrazuje právo výběru kupujícího podle vlastních kritérií.

Parametry bytu

Cena
2 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize a právních služeb.
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Leoše Janáčka, Jihlava
ID
143-NP06627
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
58 m2
Patro
1. z 4
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
58 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 36 lidí

Prodejce

Zuzana Špendlíčková

Zuzana Špendlíčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Jihlavě?

Podobné nemovitosti