Prodej chaty, Mladeč, 35 m2 (ID: 1854641)

Mladeč

295 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 1 406 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Mladči

Informace k domu

Představujeme Vám chatičku, která se nachází v kraji CHKO Litovelského Pomoraví Třemešek v obci Mladeč, která se nachází 6km západně od Litovle. Chata je postavena klubem speologů v 50. letech minulého století. Je koncipována tak, že se v ní vyspí malá parta do 10 lidí, trampů nebo vodáků. Chata je vybavena pro celou partu, velká prostorná postel, kuchyň s posezením, chemické WC a je bez vody. Ve společenské místnosti jsou krbová kamna s průhledem na oheň. U chaty je udírna a ohniště. Chata je situována v bývalém lomu Lichtenštejnů, v lužním lese, kteří zde udělali přírodní park. Pod chatou se nachází čertův most do 50m, do 80m jeskyně podkova a velké množství studánek s pitnou vodou. Slabí kilometr je hlavní tok Moravy s obeliskem a chrámem přátelství, do 2km je zámek Nové zámky. Vrch Třemešek je vápencového uskupení s bukovým lesem, kde nehrozí kalamita kůrovců s romantickými loukami a sankarskou drahou. Proslulé Mladečské jeskyně jsou cca kilometr od chaty. Jelikož chata stojí v lomu nad Moravou cca 50m, tak nehrozí záplavy. Toto byly přednosti chaty.
Nedaleko chaty ve vzdálenosti asi 300m je dálnice a i přes zeleň je bohužel slyšet(dá se zvyknout). Další negativum je, že chata stojí v oblasti CHAKO, před jeho vyhlášením a po změně přišla o evidenční číslo. Stojí na místě, tak že je podpora jen se smlouvou LČR, ty na její polohu ani na bujaré veselí berou ohledy. Chatu nelze financovat úvěrem. I přes všechny tyto negativa, si tato chata najde místo ve Vašich srdcích. Roční pronájem činí cca 1.500,-Kč. Prohlídky jsou možné po domluvě.
Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu uvádíme třídu G.

Parametry domu

Cena
295 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Mladeč
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
35 m2
Typ objektu
Přízemní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Eva Vágnerová

Eva Vágnerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Mladči?