Prodej bytu 3+kk, Rudná, Havlíčkovo nám., 57 m2

Havlíčkovo nám., Rudná

5 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 547 Kč /za měsíc

(Cena zahrnuje provizi RK i právní servis)

Doporučené firmy v Rudné

Úklidové služby

Informace k bytu

Exklusivně nabízíme k prodeji prakticky řešený byt 3kk v klidné části obce Rudná na Havlíčkově náměstí. Byt je součástí třípodlažního cihlového rezidenčního komplexu z roku 2014 a nachází se v prvním patře. K bytovém jednotce přísluší dvě parkovací stání v uzavřeném dvoře zajištěném vjezdovou bránou na dálkové ovládání.
Dispozice jednotky se skládá z obývacího pokoje s kompletně zařízeným kuchyňským koutem, dětského pokoje, ložnice a koupelny s rohovou vanou. Součástí nabídky jsou vestavěné skříně v dětském pokoji a předsíni.
Tato zajímavá nemovitost disponuje vlastním kombinovaným plynovým kotlem, který zajišťuje ohřev vody a vytápění v bytě. Díky tomu má vlastník náklady plně pod kontrolou.
Byt je stejně jako celý dům ve velmi dobrém stavu. V blízkém okolí naleznete veškerou občanskou vybavenost (škola, školka, obchody, zdravotnické zařízení, lékárny, restaurace..) a řadu možností volnočasových aktivit, jak pro děti, tak i pro dospělé (tenisové kurty, dětské hřiště, památky, naučná stezka, výlety Český Kras, Karlštejn apod.)
Město Rudná je dopravně velmi dobře napojené na Prahu (pravidelný vlakový spoj na Prahu – Smíchovské nádraží – 25 minut, autobusový spoj směr metro Zličín – 15 minut, autem po dálnici D5 do centra Prahy – 20–40 minut).
V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
5 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena zahrnuje provizi RK i právní servis
Aktualizováno
14. 4. 2024
Adresa
Havlíčkovo nám., Rudná
ID
0201-NP02735
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
57 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
57 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. František Truhlář

Ing. František Truhlář

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Rudné (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti