Pronájem rodinného domu, Horoměřice, V Zahradách, 320 m2 (ID: 1855044)

V Zahradách, Horoměřice

65 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ služby 10.000,- Kč + elektřina, kauce 2 nájmy, provize RK)

Doporučené firmy v Horoměřicích

Úklidové služby

Informace k domu

Samostatně stojící, nezařízený, 4-ložnicový rodinný dům se 2 koupelnami k pronájmu, 5+1, 320m2, s dvougaráží, saunou a venkovním bazénem.

Nemovitost se nachází v klidné rezidenční lokalitě v Horoměřicích, jen pár minut jízdy autem k hranici Prahy 6, 9 minut jízdy autem k Mezinárodní škole v Nebušicích, 10 minut jízdy autem k Riverside škole v Sedlci a nedaleko dětských hřišť, obchodů s potravinami a zastávky autobusu (9 minut ke stanici metra Bořislavka). Výborná dostupnost též na letiště.

Dispozice přízemí domu: vstupní hala s vestavěnou skříní, prostorný obývací pokoj se vstupem na krytou terasu a zahradu s bazénem, plně vybavená kuchyň se spotřebiči (sklokeramická varná deska, elektrická trouba, myčka a lednice s mrazákem), ložnice s vlastním vstupem ze zahrady, koupelna (sauna, sprchový kout, umyvadlo, toaleta, pračka a sušička) a samostatné WC. 1. patro: galerie, ložnice s vybavenou šatnou, další dvě ložnice s vestavěnými skříněmi a koupelna (rohová vana, umyvadlo a toaleta). K dispozici jsou úložné půdní prostory.

Na podlaze je dlažba a dřevěné podlahy (v horním patře). Vnitřní žaluzie, sítě proti hmyzu v oknech, elektrické topení. K domu náleží dvougaráž a zahrada o výměře 570m2 s krytým bazénem.

Kauce: 2 měsíční nájmy. Nájemné: 65.000,- Kč + záloha na služby (voda, odpad, údržba bazénu a zahrady) 10.000,- Kč/měsíc + elektřina převod na nájemce.

Parametry domu

Cena
65 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ služby 10.000,- Kč + elektřina, kauce 2 nájmy, provize RK
Aktualizováno
14. 4. 2024
Adresa
V Zahradách, Horoměřice
ID
V01830
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
320 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
320 m2
Plocha nemovitosti
774 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Marcela Skalníková

Marcela Skalníková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Horoměřicích?

Podobné nemovitosti