Dražba rodinného domu, Velké Hamry, 730 m2

Velké Hamry

12 500 000 Kč /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Velkých Hamrech

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme Vám příležitost k zakoupení vícegeneračního rodinného domu s celkovou obytnou plochou cca 450 m2 včetně garáží a technického suterénu v obci Velké Hamry, které leží na pomezí Jizerských hor a Krkonoš.

Tento rodinný dům je ideálním spojením komfortního bydlení a malebné přírody. Domov nabízí jedno nadzemní podlaží a obytné podkroví. Dům je vícegenerační se dvěma byty - 1+1 s vlastním vchodem a 7+1 (v podkroví tři pokoje s vlastní koupelnou s WC), v suterénu pak garáže a technické zázemí. Obytná plocha cca 450 m2 + 280 m2 garáže a technický suterén.

Dům je napojen na obecní vodovod a odpadní vody jsou řešeny vlastní čistírnou s vsakovací jímkou. Vytápění domu zajišťuje tepelné čerpadlo, a v obývacím pokoji s otevřenou kuchyní najdete krb. Dům je postaven z kvalitního zdiva s tradiční sedlovou střechou a taškovou krytinou. Interiér domu je zařízen v moderním a praktickém designu. Dále k domu patří dřevěný altán.

Obec Velké Hamry nabízí základní občanskou vybavenost – ZŠ, MŠ, obchod, restaurace. Plnou občanskou vybavenost naleznete v 5 km vzdáleném Tanvaldě, případně 15km vzdáleném Jablonci n.N a 25 km vzdáleném Liberci. Milovníci zimních sportů si zde přijdou na své díky pár kilometrů vzdálenému Tanvaldskému Špičáku, případně Harrachovu.

Parametry domu

Cena
12 500 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Velké Hamry
ID
953DDE2024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
730 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1336 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Jan Kříž

Jan Kříž

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky dražby rodinných domů v Velkých Hamrech?