Prodej činžovního domu, Přerov, Sušilova, 365 m2

Sušilova, Přerov - Přerov I-Město

12 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 60 763 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Přerově

Informace k nemovitosti

Realitní kancelář Chytil & Kuča reality Vám v zastoupení majitelů nabízí k prodeji bytový dům o zastavěné ploše 179 m2, včetně pozemků o celkové výměře 606 m2 na ulici Sušilova v Přerově. Jedná se o koncový řadový dům o dvou nadzemních podlažích a podkroví. Objekt byl vystavěn v letech 1896 jako dvoupodlažní, nepodsklepený dům. V roce 1999 byl objekt rekonstruován a v půdním prostoru vznikl nový podkrovní byt a v 1. NP byl zbudován nebytový prostor určen k podnikání.

1. NP - Ostatní nebytový prostor ( 120,24 m2 )
Tento prostor je přímo přístupný z ulice a to dvěma vstupy. Jeden přímo na prodejnu a druhý do skladového zázemí. Nebytový prostor disponuje prodejnou, sekretariátem, kanceláří, skladem, servisní místností, WC, chodbou a dále pak vstupem do zahrady a na schodiště domu. Topení je plynové s vlastním kotlem v jednotce. Elektřina a voda má své podružné měření.

2. NP - Bytová jednotka 4+1 ( 113,91 m2 )
Byt disponuje kuchyní vč. samostatné spíže, čtyřmi obytnými pokoji, chodbou, koupelnou ( vana, sprchový kout ) a WC. Byt je přístupný z podesty schodiště dvěma vstupními dveřmi ( aktuálně využívány jen jedny ). Topení je plynové s vlastním kotlem v jednotce. Elektřina a voda má své podružné měření.

Půdní vestavba - bytová jednotka 4 KK s balkonem ( 130,59 m2 )
Půdní vestavba disponuje prostornou kuchyní spojenou s jídelní částí a obývací částí. Z jídelny je vstup na balkon s výhledem do zahrady. K dispozici jsou taktéž tři samostatné pokoje, WC a koupelna s vanou a sprchovým koutem. Okna jsou dřevěná a jsou opatřena venkovními žaluziemi, balkon pak zatahovací markýzou. Byt je opatřen klimatizační jednotkou. Topení je plynové s vlastním kotlem v jednotce. Elektřina a voda má své podružné měření.

Součástí prodeje je i pozemek za domem, který je přístupný jak přes dům, tak i z boční části ( vjezd pro auto ). První část pozemku je dlážděná a součástí je kůlna ( smíšená stavba bez elektroinstalace ) sloužící na uskladnění sezónního vybavení vč. garážového místa a dále pak dřevěný přístavek. Další část zahrady je zatravněna a k dispozici je i zapuštěný bazén. Pozemek je oplocen a jak ze stran souseda, tak ze stran ulice obehnán živým plotem. V zadní části zahrady je vstup do přístavku pro auto, který je příjezdný ze stran ulice. Celá nemovitost je v dobré kondici a je vhodná k okamžitému užívání bez dalších nutných investic. Doposud byla využívaná jako vícegenerační bydlení spojené s podnikáním a aktuálně je ve stavu dědického řízení. Díky své atraktivní poloze skýtá pro nového majitele širokou škálu využití. Veškerá občanská vybavenost na dosah - škola, školka, lékaři, obchodní centrum, sportoviště apod. Parkování je možné přímo u domu. Projektová dokumentace domu a další technické informace k dispozici na osobní prohlídce. V případě financování nemovitosti v rámci úvěru preferujeme financování tohoto úvěru přes našeho hypotečního partnera. Pro více informací k nemovitosti a pro případnou prohlídku neváhejte kontaktovat makléře.

Parametry nemovitosti

Cena
12 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Sušilova, Přerov - Přerov I-Město
ID
0436
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
365 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 36 lidí

Prodejce

Daniela Slavíková DiS.

Daniela Slavíková DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Přerově?

Podobné nemovitosti