Prodej bytu 2+kk, Praha - Dejvice, Pod Juliskou, 57 m2 (ID: 1857576)

Pod Juliskou, Praha 6 - Dejvice

9 632 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 903 Kč /za měsíc

(K bytu A.204 je nutné přikoupit parkovací stání v ceně 560.000,- Kč včetně DPH a nutné přikoupit sklep v ceně 167.300,- Kč včetně DPH.)

Doporučené firmy v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nový byt č. A.204 o dispozici 2+kk (53,4 m2) se nachází na 2. nadzemním podlaží budovy A v projektu Rezidence Juliska. Všechny tři bytové domy A, B a C jsou zkolaudované a byty v nich budou připravené k nastěhování postupně od léta 2024. Prodej přímo od developera.

Provedení bytu ve vysokém standardu Premium nabízí např. celoplošně lepenou dřevěnou podlahu v obytných místnostech, lakované nebo dýhované hladké bezfalcové interiérové dveře o výšce 210 cm, nebo koupelnu s velkoformátovými keramickými obklady. Součástí vybavení koupelny je také elektrické podlahové přitápění a žebříčkový radiátor. Byt je dále vybaven dřevěnými EURO okny s izolačním trojsklem a přípravou pro předokenní elektrické žaluzie.

Developerský projekt Rezidence Juliska od společnosti Penta Real Estate zaručuje vynikající dopravní spojení. Výhodná poloha na okraji širšího centra velkoměsta poskytuje skvělou základnu pro rychlé přesuny po celé Praze. Tramvajová zastávka i vlaková stanice jsou vzdálené pouhých 5 minut chůze a od stanice metra Dejvická vás dělí jen další 3 minuty jízdy tramvají. Doslova v sousedství se rozkládá největší pražský přírodní park Šárecké údolí s širokou nabídkou tras pro krátké procházky či delší výlety.

K bytu A.204 je nutné přikoupit parkovací stání v ceně 560.000,- Kč včetně DPH a nutné přikoupit sklep v ceně 167.300,- Kč včetně DPH. Jeho cena není zahrnuta v uvedené kupní ceně bytu. Parkovací stání a sklepy se nachází v jednom podzemním podlaží.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat. Více informací o tomto bytu, projektu, lokalitě a kompletní nabídku bytů ve výstavbě najdete na webu projektu Rezidence Juliska.

Parametry bytu

Cena
9 632 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
K bytu A.204 je nutné přikoupit parkovací stání v ceně 560.000,- Kč včetně DPH a nutné přikoupit sklep v ceně 167.300,- Kč včetně DPH.
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Pod Juliskou, Praha 6 - Dejvice
ID
A.204
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
53 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
57 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Michal Bakaj

Michal Bakaj

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 6?

Podobné nemovitosti