Prodej bytu 3+kk, Tuchoměřice, U Kopečku, 68 m2 (ID: 1857806)

U Kopečku, Tuchoměřice

8 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 653 Kč /za měsíc

(Cena je včetně provize a právních služeb.)

Doporučené firmy v Tuchoměřicích

Úklidové služby

Informace k bytu

Dovolujeme si Vám nabídnout velmi pěkný, světlý nadstandardní byt dispozice 3+kk/T, B, garážovým parkovacím stáním, venkovním parkovacím stáním a zděným sklepem o ploše bytu 68,2m2 + 37,57m2 terasa + 3,5m2 balkón + 3m2 sklep ve 2.NP ze 4 cihlové novostavby developerského rezidenčního projektu bytového domu Kněžívka II s výtahem z roku 2022 ve velmi žádané lokalitě Středočeského kraje, Prahy - západ, Tuchoměřice, ul. U Kopečku. Dům se nachází na klidném místě u potoka ve staré zástavbě Tuchoměřic, v těsné blízkosti Přírodní památky Kněžívka, stejně tak i další možnosti volnočasového vyžití. Bytová jednotka disponuje obývacím pokojem s kuch.koutem bez kuch. linky a výstupem na rozlehlou terasu orientovanou na jiho-západ, ložnicí s balkonem a dětským pokojem orientovanými na jiho-východ, koupelnou s vanou, WC, další samostatné WC, chodbou, dostatek úložného prostoru pak nabídne šatna v bytě. Předností bytu jsou rozlehlá terasa o velikosti 40 m² a balkón 6 m². Velká okna, vysoké stropy dávají pocit světlosti a vzdušnosti. Byt i dům jsou vybaveny ve vysokém standardu, stavba byla provedena a řízena dle nejmodernějších technologických procesů s použitím vysoce kvalitních materiálů. Podlahové vytápění v celém bytě, vinylové podlahy Gerflor, zvukově izolační okna antracitové barvy, dveře Vekra, sanita Siko – RAKO. Vytápění i ohřev vody řešen domovní kotelnou. V oknech hliníkové venkovní žaluzie. Byt je v osobním vlastnictví - možno financovat hypotečním úvěrem. Mezi společné prostory domu patří kočárkárna. V místě je veškerá občanská vybavenost – školka, základní škola, zdravotnictví, pošta, úřad, obchod, dětské hřiště apod. Pro větší nákupy OC 6 a prodejna Lidl v Horoměřicích. Velmi dobré dopravní spojení – zastávka BUS U Dvora, vlakové spojení. Základní dopravní spojení tvoří dvě autobusové linky 312 a 356, které obsluhují v podstatě celé Tuchoměřice a spojují obec s metrem, s letištěm Václava Havla a s důležitými obcemi v okolí. Byt je k dispozici po uhrazení kupní ceny.

Doporučuji – vyhledávaná a oblíbená oblast s dostatkem zeleně, klidná část Prahy – západ s dobrou dopravní dostupností do centra, která perfektně naplňuje požadavky současného bydlení a aktivního moderního městského života.

Parametry bytu

Cena
8 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně provize a právních služeb.
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
U Kopečku, Tuchoměřice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
68 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
68 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Milena Krahulcová

Milena Krahulcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Tuchoměřicích?

Podobné nemovitosti