Prodej bytu 2+kk, Olomouc, Mošnerova, 59 m2 (ID: 1858179)

Mošnerova, Olomouc - Nová Ulice

6 350 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 262 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Olomouci

Informace k bytu

Olomouc, Mošnerova, byt 2+kk OV, možnost přikoupit uzavřenou garáž + parkovací stání

Novostavba bytového domu se nachází v klidné atraktivní části Olomouce v blízkosti Fakultní nemocnice. Z balkonu je krásný výhled do zeleně a zahrad rodinných domů, velmi klidná lokalita. Byt je užíván od jeho dostavby jedním vlastníkem od r. 2010. Kolaudace 2009.

Nabízíme k prodeji nadstandardní byt o dispozici 2+kk s prostorným balkonem. Po vstupu do bytu je chodba, ze které je vstup do koupelny s WC a obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Z obývacího pokoje je přístupná prostorná ložnice s oddělenou šatnou. V suterénu je k dispozici sklep. Byt se nachází na 2. nadzemním podlaží.

Vytápění bytu je centrální dálkové, dveře Sapeli, podlahy v kuchyni, pokoji a ložnici jsou dřevěné americký ořech. V chodbě, šatně a koupelně je keramická dlažba s podlahovým topením. Kuchyňská linka je od fy. Mobelix, spotřebiče AEG.

Měsíční náklady:
- záloha správci za správu domu, vodu a teplo 4.000,- Kč/měsíčně
- zaloha za garáž 500,- Kč/měsíčně
- záloha na elektřinu v bytě 1130,- Kč/měsíčně

Výměra bytu činí 59 m2 + balkon 9 m2.

K bytu je možné přikoupit uzavřenou zamykatelnou garáž s dálkovým ovládáním vrat, 15,6 m2 v suterénu domu za cenu 700.000,- Kč a parkovací stání přímo před vchodem domu za částku 100.000,- Kč.

Občanská vybavenost: kompletní - v pěší dostupnosti veškerá občanská vybavenost.

Při rychlém jednání možnost slevy.

V případě zájmu je možnost, aby v bytě zůstal stávající majitel cca 2 až 3 roky, nebo dle dohody na základě nájemní smlouvy jako řádně platící nájemník. Není to však podmínkou a v případě zájmu kupujícího je možné byt předat volný ihned pro prodeji.

Parametry bytu

Cena
6 350 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Mošnerova, Olomouc - Nová Ulice
ID
2
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
59 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
59 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEO FINANCES Reality

Václavské náměstí 806/62, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Ing. David Foretek

Ing. David Foretek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Olomouci?

Podobné nemovitosti