Prodej bytu 3+kk, Praha - Stodůlky, Toufarova, 78 m2 (ID: 1858551)

Toufarova, Praha 5 - Stodůlky

9 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 227 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

Společnost Home Real Estate v zastoupení majitele nabízí k prodeji kompletně zařízený byt v zánovním stavu o dispozici 3+kk o velikosti 78,2m2 + sklep 3,2m2 + balkon 5,8m2, který se nachází v nízkoenergetické novostavbě rezidenčního projektu Jižní Výhledy. Developerem projektu je společnost Central Group, která kvalitu svých staveb prověřuje třemi liniemi interních kontrol.

Dispozici bytu tvoří obývací místnost (orientace na západ) s kuchyňským koutem vybaveným všemi potřebnými elektrospotřebiči a vstupem na balkon (5.8m2), dvě neprůchozí ložnice (orientace na západ), koupelna s vanou, samostatná toaleta, komora a předsíň.

V domě i bytech jsou moderní datové rozvody pro vysokorychlostní internet, digitální a satelitní televizi. Rozvod televizních kabelů je ve všech pokojích. Plovoucí laminátová podlaha ve všech obytných místnostech. V koupelně, na WC, v komoře přístupné z chodby a v chodbě za vchodovými dveřmi je nadstandardní keramická dlažba. Na balkoně je položená mrazuvzdorná dlažba. Vchodové dveře jsou bezpečnostní a protipožární s laminátem na povrchu a s obložkovou zárubní z vnější strany. Dveře ze vstupní chodby do obývacího pokoje jsou prosklené, všechny ostatní plné s kvalitním nerezovým kováním. Všechny dveře, vnitřní i vstupní, mají zvýšenou výšku 2100 mm.

Moderní bydlení v zeleni na okraji Prahy, zároveň ale jen 15 minut metrem vzdálené od pulsujícího centra metropole. Zelené přírodní střechy jednotlivých viladomů se postarají o tepelný komfort a společně s novým prostorným parkem zajistí zdravé životní prostředí a klid. Kvalita bydlení v moderních viladomech je umocněna prostornými balkony nebo atraktivními střešními terasami pro dokonalou relaxaci.

Energetická náročnost budovy je B – velmi úsporná. Byt disponuji vlastním měřením tepla a je napojeny na centrální vytápění.

Z prosluněných nízkopodlažních viladomů je to jen kousek do přírody v okolí Dalejského potoka či Prokopského údolí. Perfektní občanskou vybavenost zajišťuje několik mateřských a základních škol, kam se lze pohodlně dostat pěšky. Pro děti tu budou hned tři dětská hřiště a také zcela nové sportoviště. Stejně tak je zde nepřeberné množství obchodů nejen pro každodenní nákupy.

Dopravní dostupnost: Stanice metra B Stodůlky nebo Luka je 10 minut chůze od domu. Autem do centra Prahy dostanete za pouhých 15 minut.

Celková cena: 9.490.000,- Kč včetně provize RK a právního servisu
Součástí prodeje je velké zděné sklepní koje (3,2m2) a parkovací stání v suterénu budovy.

Pro více informací ohledně teto nemovitosti nebo domluvení prohlídky nás kontaktujte nebo vyplňte formulář níže, rádi se Vám budeme věnovat.

Parametry bytu

Cena
9 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Toufarova, Praha 5 - Stodůlky
ID
36854
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
78 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon
Garáž
Lodžie
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Department #3 Sales

Department #3 Sales

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 5?

Podobné nemovitosti