Prodej zahrady, Litvínov, 623 m2

Horní Litvínov

936 800 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 465 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Litvínově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Dobrý den,
nabízíme Vám k prodeji větší zahradu s chatou, která se nachází v zahrádkářské kolonii Zahrádkářského svazu Pod Koldomem v Litvínově. Rovinná zahrada o rozměrech 20 x 30 m s celkovou plochou 606 m2 a chata se zastavěnou plochou 17 m2 jsou v osobním vlastnictví. Do chaty byla před lety přivedena elektřina (v mědi) s vlastními hodinami. Přivedená užitková voda na pozemek je sezónní (duben - září, podle aktuálního počasí) se společným vodoměrem i pro ostatní zahrádkáře. Díky orientaci parcely se jedná o slunný pozemek. V severním cípu zahrady jsou vzrostlé kanadské smrky a borovice, kde není neobvyklé nalézt hřiby. V horkých letních dnech se zde také můžete snadno a rychle ochladit u zbudovaného posezení. Na zahradě jsou krom vzrostlých jehličnanů také jabloně, meruňka, broskev a podél vstupní části vysoké túje. Pozemek je oplocený a nabízí dostatek soukromí. Vzhledem k umístění zahrady se jedná o klidnou část s minimem pohybu kolemjdoucích. V případě nutnosti lze pohodlně přijet autem až ke vstupním vrátkám zahrady po zpevněné cestě. Parkování pro pár vozů je vyhrazeno na začátku uličky pod stromy. Příjezd autem je z hlavní silnice Lomská s odbočkou na střelnici, chůzí je dostupnost jak od Koldůmu, tak od družiny u Jedličkovi ulice na Osadě.

Dřevěná chata se zastavěnou plochou 17 m2 je v dobrém stavu a sestává ze vstupní chodbičky, menší kuchyně s oknem a jednoho samostatného pokoje se dvěmi přistýlkami, kde se dá v nižším počtu osob pohodlně nocovat. Pokud by Vám však prostor nestačil, můžete s dětmi na zahradě postavit stan, určitě budou nadšeni. Nedávno byla odhalena mírná netěsnost střešní krytiny, kdy oprava byla odhadnuta na 7 tisíc. Nápravu zajistí prodávající nebo po dohodě kupující. Chata bude novému nabyvateli předána čistá a vyklizená.

Roční náklady spojené s dodávkami vody a poplatkem Zahrádkářskému svazu se pohybují v rozmezí 1.500 - 1.800,- Kč.

Pokud jste litvínovští a hledáte zahradu s chatou pro Vás a Vaši rodinu, očekáváte větší, rovinný a slunný pozemek s možností zahradničení nebo jen k odpočinku, tato nabídka Vás zcela jistě zaujme.

V případě zájmu o tuto nabízenou nemovitost mě neváhejte kontaktovat, mile rád Vám ji po dohodě osobně představím.

Parametry pozemku

Cena
936 800 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Horní Litvínov
ID
185-NP02263
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
623 m2
Elektřina
230V
Komunikace
Zpevněná
Doprava
Silnice, MHD
Voda
Místní zdroj
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Soudek

Jan Soudek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Litvínově?

Podobné nemovitosti